Rođak iz Rume pravi muzej old timer traktora i priključnih mašina.Ima zanimljive traktore i mašine a sve je generalno remontovano i vraćeno u fabričko stanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a gde ih samo nabavlja
Dobra ideja,ali i skupa,a to ostaje mrtav kapital.Žeravicu iz Novog Miloševa nemože niko dostići,jer nemože nigde više naći takve mašine.Čedomir Žeravica je moj prijatelj,pričali smo o kolekciji i muzeju,i sa toliko eksponata nije nimalo lakgroman novac je uložen,a da prodaje nemože jer voli to.....U principu drago mi je da neko tu u blizini pravi muzej starih traktora i mašinaRođak iz Rume pravi muzej old timer traktora i priključnih mašina.Ima zanimljive traktore i mašine a sve je generalno remontovano i vraćeno u fabričko stanje.
Neđo nemoraš ići čak tamo da bi video te starine,ima ih i ovde kod nas.Naprimer,poseti muzej "Žeravica" iz Novog Miloševa,i videćeš mnogo lepših i starijih stvari,od ovih koje je ovaj kolega postaviodeni89 blago tebi sto si sve ovo mogao da vidsi uzivo..inace ne volim bas USA i truli zapad ali bih otisao samo zbog ovakvih stvari bar na 10 dana...
Netreba broj ne planiram da ga kupujem nego me cisto zanimalo za koliko bi ga prodaoNe znam cijenu, mogu nabaviti broj prodavčevog unuka pa se s njim možete oko toga dogovarati ali o tome na pp naravno.