Moze naknadno ali do 31. Marta. Tako cemo i mi uraditi ako do tad dobijemo ugovor
Meni su rekli da možeš i posle 31. marta . Nisam pitao trezor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze naknadno ali do 31. Marta. Tako cemo i mi uraditi ako do tad dobijemo ugovor
U PIO stupas dobrovoljno i nemogu te oni na silu to naterati jedino sto ces morati po novome Zdravstvo preko zemlje da uplacujes jer ko ima zemlju nemoze vise preko biroa da se osigurava kao nezaposlen!Otac nije u Pio.
Znaci u tom slucaju sva zemlja moze biti na mom imenu,a on da bude nosilac gazdinstva?
Procitao sam vec negde na forumu da su neki clanovi imali slican problem,a to je da su nezaposleni,nosioci gazdinstva,nisu placali Pio i da su poceli da im salju nalog za uplatu Pio-a,pa me to brine,ako moze neko od njih da potvrdi.
U PIO stupas dobrovoljno i nemogu te oni na silu to naterati jedino sto ces morati po novome Zdravstvo preko zemlje da uplacujes jer ko ima zemlju nemoze vise preko biroa da se osigurava kao nezaposlen!Otac nije u Pio.
Znaci u tom slucaju sva zemlja moze biti na mom imenu,a on da bude nosilac gazdinstva?
Procitao sam vec negde na forumu da su neki clanovi imali slican problem,a to je da su nezaposleni,nosioci gazdinstva,nisu placali Pio i da su poceli da im salju nalog za uplatu Pio-a,pa me to brine,ako moze neko od njih da potvrdi.
Bas to cim imas zemlje na sebi moras placati zdravstvo imao ili nemao gazdinstvo na svoje ime,a i gubis pravo na deciji dodatak ako imas dece!Jel to znaci da ako sam nezaposlen ja MORAM po tom NOVOM zakonu da uplacujem zdravstveno osiguranje ako sam vlasnik zemlje,a otac je nosilac gazdinstva?
Sve je tacno.Bas to cim imas zemlje na sebi moras placati zdravstvo imao ili nemao gazdinstvo na svoje ime,a i gubis pravo na deciji dodatak ako imas dece!