savopunck
Banned
ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta sejes za branje uklipu2019.sam sejao na 90% parcela ns3023.Visina biljke uopšte nije velika,čak je niži od pioneera 9911 i 9903.Kod nas nije bilo oluje,ali verujem da nebi polegao i da je bilo.Prinos je bio tu negde kao kod ovih pomenutih pioneera 6 do 7 tone po hektaru,kod nas nemože da se pohvali neko da je imao više jer je bila izrazita suša.Ono što mi se ne sviđa kod ns3023 je to da mi se pojavila mehurasta gar klipa na par procenata biljaka samo ovog hibrida.Zbog tog razmišljam dali da mu dam šansu i ove godine,ili da se vratim na ns3022.
Taj je više za vršidbu,lako se kruni,ili rano brati.6102 za klip,mada sam prošle godine uspeo i kombajnom da skinem sa 14% vlage.
Ronin odlican NS hibrid. Garantujem da je u rangu Kondija, ali je seme duplo jeftinije. Pisao sam da sam na istoj parceli imao Kondi, Ns Ronin i Neomu. Redosled u zetvi Ronin, Kondi, Neoma. Ove godine ga na zalost ne sejem jer ce sve biti CL hibridi.Kakvi su noviji hibridi suncokreta,tipa kruna i jos neki,obicni.
Danas me je regionalni menager ubedio da uradimo ogledno polje.
Ronin odlican NS hibrid. Garantujem da je u rangu Kondija, ali je seme duplo jeftinije. Pisao sam da sam na istoj parceli imao Kondi, Ns Ronin i Neomu. Redosled u zetvi Ronin, Kondi, Neoma. Ove godine ga na zalost ne sejem jer ce sve biti CL hibridi.