peto1
Moderator
Ima dosta kunicara koji gaje ovu rasu i mnogi su jako zadovoljni njihovim drzanem i prirastom. Svako iskustvo koje oni koje drze novoelandske kunice slobodno mogu izneti svija zapazanja oko ove rase kunica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E sad si nam sve rekao o njimaedmon je napisao(la):Ja sam ih imao, ali kad sam upoznao panonce vise mi ne trebaju.

sladjana je napisao(la):I ako bi ovi moji Sarci pojeli te tvoje Panonce za dorucak al nema veze...
al si me sad slatko nasmejala (moram jos jednog smajlija) 

tema je Novozelandski beli kunici
(nikad ne prerisujem iz nikakve knjige)
, ali ima ljudi koji drze kunice iz ljubavi (hoby) i prvenstveno im je bitan nivni izgled (moraju lepo izgledati)
. kako sto rece peto da kod njega u dvoriste nema sanse da udje sarac, tako kod mene u dvoriste nemoze da udje panonac
jer za mene nema nikakvu lepotu i lici na obicnog kunica 

Mak Kunic je napisao(la):Bez razlika dali uzgajame za meso ili od hoby , fakt je deka svi volimo kunice i ovde pisemo da spodelimo mislenje a ne navrede......