Novi Urednik!

Novi urednik

Imam molbu za urednika. Internet koristim preko mobilnog koji nije neki nokija 1618 ne snalazim se na računaru. Kako sam se navuko na internet moraću i to da naučim. Naime na telefonu ne mogu da vidim ništa osim teksta poruka ili odgovora. Do pre mesec ili dva mogao sam da vidim slike kad je poslana poruka itd. Kada pristupim sa nekog drugog sajta onda se vidi kao pre samo štn je mnogooo sporo. O cemu se radi? Ja sam zadovoljan i ovako ako nemoze bolje
 
sarbanac je napisao(la):
Imam molbu za urednika. Internet koristim preko mobilnog koji nije neki nokija 1618 ne snalazim se na računaru. Kako sam se navuko na internet moraću ............................što je mnogooo sporo. O cemu se radi? .................................

Auuu, Šarbanac, ala se ti mučiš, pa samo sve ovo kucati na mobilnom je, bar za mene, blagi užas! Pod hitno prelazi na pravi brzi Internet (ADSL, Telenor, ili bežični-nudi ga obrenovački MAG, mislim da si pokriven).

Konkretno, teško je pogoditi zašto ti se ovo, što navodiš, dogadja?! Upogledu neprikazivanja odredjenih sadržaja, za predpostaviti je da su mobilni operateri menjali protokol i tsl., a što se tiče smanejnja brzine tu je samo opterećenje u pitanju (veliki broj slika, itd.)

:ppozdrav:
 
Novi urednik

Ma dobro je i ovako ako nemože bolje suština je bitna. Malo mi je porastao palac ali nema veze. U svakom slučaju hvala za odgovor.
 
Poruka

Molba za urednika da se otvori nova tema zapravo dve. Prva "Verovali ili ne" a druga "Želje čestitke i pozdravi" pa da onda moze da se piše do mile volje.
 
Šarbanac,

druga Teme NE (nema veze sa poljoprivredom, inače čestitke treba izbegavati), a prva mislim da dosta pokrivena sa Temom "Zanimljivosti iz sveta ....."!

:ppozdrav:
 
Opa,Djurdjo!:)Cestitam bivsem clanu a sada uredniku,Vojvodjaninu,na unapredjenju!Nek' je sa srecom i da nam budes dobar i da nas ne napustis kao twoj predhodnik!:)
 
Cestitam druze.Nek ti je sa srecom cvarak.Ja sam uvek verovao u tebe i znao sam da je pred tobom svetla buducnost i uspesna karijera.:ppozdrav:
 
Svaka cast kolega.bez laskanja,vojvodjanin je pravi covek za ovo,svakodnevno je na forumu,i uvek ima korisne svete,i neke trikove potkrepljene iskustvom koje podeli sa nama.
 
Nazad
Vrh