Najbolje da se vise ne opterecujemo oko novoizabranih ministara i mlatimo praznu slamu bez veze.Nista se u Srbiji krucijalno ne menja,ni juce,ni danas,ni sutra.Menjaju se samo ljigave face po ministarskim kabinetima i parlamentarnim klupama,sistem "sada si na vlasti,puni dzepove dok mozes" je trajno i sistematski utvrdjen,pa samo neka intervencija sa strane moze da ga uzdrma.Dokle god imamo totalitarizam i centar neprikosnovene moci,nebitno je koji je lik na kojoj poziciji,jer su svi marionete.Lepo je rekao jedan glumac onomad u jednoj emisiji:Oni nisu savremenici sa nama,oni nista ne placaju,uzivaju sve moguce benificije i povlastice,oni ne razumeju muku obicnog coveka i ne haju za njega nimalo.Svi mi smo samo ovce za sisanje,obicna statistika najinteresantnija u vreme izbora.Ja licno nemam cemu da se nadam u ovoj grani privrede.Zavisim od proizvodnje mleka,a sada sam,kao i mnogi drugi stocari,u totalnom corsokaku.Proizvodnja mleka u Srbiji godisnje opada oko 6%,a mlekare kazu da imaju viskove sirovina i da najradije ne bi da otkupljuju od nas.Ne znam sta da mislim,odavno je ovde pamet ustupio mesto ludilu i anarhiji.Pa se sada pitam,sto se onoliki majmuni sa kravatom ubise obilazeci stale,kako bi se slikali sa bliskim srodnicima,kada su ih sada zaboravili totalno?Da rezimiram,mogu da postave i najboljeg poljoprivrednika sa Poljoinfo foruma,nista bitnije se nece promeniti.Kod nas je problem u sistemu,a takva bolest se ne leci lokalno,vec samo radikalno,agresivno i sistematski.A volje za to nema,jer vlastodrsci nece protiv svojih interesa.Nama ostaje samo da se jos vise pogurimo i nastavimo sa ovom borbom protiv vetrenjaca,pa valjda ce i ona da dodje do nekog kraja,ma kakvog.