Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pisem iz okoline Smedereva i pokusacu da nesto naucim o kalemljenju, vocarstvu, zdravoj proizvodnji hrane i poljoprevredi uopste.
Nadam se da cete mi slati korisne savete.
Krajem februara posadjena jedna dunja iz izdanka.
Pocetkom marta posadjene 5+5+5+1 kajsija, 2+2 sljive, 2 ruske dzanarike, 1 jabuka.
Posadjene tri maline.
Sredinom marta posadjene tri kajsije nisko kalemljene na dzanarici - chicha koji prodaje jaja kaze da je madjarska najbolja. Posadjene tri maline miker i tri neke kojima smo zaboravili ime i 10 polane. Posadjena tri badema iz izdanka. Posadjeno desetak dzanarika. Presadjeno desetak kopriva.
Krajem marta posadjeno desetak kopriva i destak malina autumn bliss. Posadjena jedna dzanarika - koja bi trebalo da je krupna. Maline koje su prve posadjene - na kutiji je pisalo wilamet a na deklaraciji na sadnicama - tulamin. Presadjeno desetak kupina.
Hvala, pokusavam nesto da napravim za decicu - cisto da ne moram za svaku vocku u prodavnicu. Nije mi prioritet da bude besprekorno i savrseno - sve mi je to dodatna delatnost vise kao hobi i mesto za sklanjanje od napetosti na poslu i van posla.
Ako je problem sto imam puno postova jedan za drugim mozete da ih spojite da ne zauzimam prostor.
U prvoj nedelji novembra posađene dve sadnice oraha sejanca i dve sadnice badema sejanca - sadnice oraha su školovane kod kuće a sadnice badema su izrasle iz koštica.
U drugoj nedelji novembra posađene 5+5+3 kajsije. Posađene 4+1 trešnje. Posadjeno desetak leski a dve su presađene. Sadnice zalivene enzimom 1l na 10 litara vode. Postavljene mrežice. Posadjene dve divlje trešnje. Posejano desetak oraha sa istoka za stratifikovanje.