Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tad jos nisam doktorirao na njemu ,doktorat je usledio malko kasnije kad sam onaj njegov broj telefona objavio u oglasima gde sam u njegovo ime prodavao kremu za hemoroide, melem za cir na zadnjem trapu, karikature alaha,.....
Ovog prevaranta koji je navodno veliki biznismen i gospodin iz Bele Crkve( Cova ima crnogorski naglasak)on je uspesan biznismen u Svajcarskoj njega sam doveo do ludila.Zao mi je sto ga nisam snimao da mozete cuti koja je to hulja i kako me je sve vreme ubedjivao da ima mnogo interesenata za Dzon dira iz oglasa ali eto ja sam mu se "prvi javio i hoce da me ispostuje jer on drzi do casti" i da mu sto pre uplatim novac za onaj traktor a i jos neku mehanizaciju pride koju je on kao spreman da mi uveze....
Ja sam naravno glumio neodlucnost i navodno se bas nesto ne razumem oko te problematike sa deviznim racunima i uplatama, ja sam cist poljoprivrednik koji je zavrsio osnovnu skolu pa nisam nikad na taj nacin poslovao...
Cenim da mu je vec u mislima bila pozamasna devizna svota koju ce da mi pokupi.
Poslao mi je broj racuna na koji treba da uplatim novac.( racun je od banke na Kipru)Meni je slozio pricu da on radi u Svajcarskoj u nekoj lizing kuci koja je tu mehanizaciju oduzela od seljaka koji su bankrotirali.Cene su navodno samo zato niske jer banka zeli sto pre da izvuce svoj novac a on se navodno vrlo malo tu ugradjuje i njemu je bitno da pomogne banci a i nasoj poljoprivredi....( paz da nije)
Elem dani su prolazili i nedelje a ja nikako da mu uplatim novac.
Nije prihvatio da mi taj traktor i kombajn doveze i da onda dobije novac.Trazi avans u iznosu 60 % a ako m u uplatim celokupan dobicu pride i prikolicu gratis( citaj magarece usi).
Bacao sam ga na silne muke nudeci se da moj navodno rodjak koji radi u Svici ode i pogleda tu mehanizaciju i da pazari jos nesto.
To ne moze jer to se nalazi u depou banke....a to moze samo on da izveze iz Svice.....
I tako sam ga kinjio i jedio odugovlacio sam , neckao se, onda odlagao uvek za sutra uplatu, pa sam rekao da cu da mu platim sve...i na kraju kad je postao kao stenica odsadan i kad me je cimao po deset puta na dan onda sam mu ponudio da mi se napase ...znate vec cega kao kamila ljubicica.....Tad je nestalo uljudnosti i psovao me je najstrasnije i pretio mi je da cu ga zapamtiti i da je on Crnogorski mafijas.....hahhaaa.
Imam jedan broj koji mi sluzi samo za verifikaciju da je dostupan cimnem sa njega cisto radi reda da proverim ali ne zezam ga sa njega .Cim ukljuci telefon i postane dostupan dobijem poruku da je korisnik dostupan i akcija moze da kreneBobane ako si ti redovno menjao kartice na koji broj su ti stizale poruke da je on dostupan opet ??