Nikad ovako !

Axa...to mi je drugar prebacio sliku, ja nisam video to uzivo ali znam gde se covek zaglavio! Jedva ga je izvukao YTO X904..... :haha: :haha: :haha:

Kod nas su jedne godine bile jako lose lenije zbog kasnog vadjenja sargarepe kod 2 privatnika koji proizvode na veliko tako da je u jednom delu atara Torpedo 9006A sa plugom naseo tako da je jedva izasao uz prednju vucu i cimanje! Te iste godine su se Belarusi 82-ke zaglavljivale sa po jednom Zmajevkom...

E, bome cu uslikati raskopani put kad budem isao u zetvu... Put je kod nas svaki taman sirok da prolaze tockovi kombajna, a heder ide iznad njive. Kad ja malim zmajem idem, samo ga pustim nak si sam bira put, jar ako i malo skrenem volan, on ce i dalje ici svojim putem, ili ce zapasti. prvi puta sam kocnicama skretao kroz blato i vvidio da smisla nema.

Drugi kombajneri su to blato obilazili po tudjim njivama, jer ovi ne zele raskopati kanale da se voda odvede s puta, pa sam kasnije i ja isao po vec ugazenim tragovima drugih kombajna. Na svu srecu, samo je jedan put takav i tamo ne idem cesto kombajnom.

Nazad
Vrh