Mislio sam da je zena u PDVu pa te prijavila.Ko samog sebe u sistemu pdv
Ako je tako kako kazes onda se nemas kome zaliti.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislio sam da je zena u PDVu pa te prijavila.Ko samog sebe u sistemu pdv
Upoznao policajca koji je pre 2 godine imao 250.000 dinara penziju. Doduše general policijski u penziji.@emigrant
Baš neki dan sam bio sa jednim tvojim komšijom, radio u Mlekari Šabac, dugogodišnji komercijalni direktor. Kaže da ima oko 150k penzije, ali iz mog iskustva to nije čest slučaj. Vojska i policija imaju od 120-200k zavisno od pozicije.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
ko moze u penziju sa 40godina?Napravili su zakon da mogu otići u punu penziju sa 40 godina. Sve to narod mora izdržavati, a pritom taj isti narod za penziju ima socijalnu pomoć.
Što bi rek'o čkaljin otac u kamiondžijama, do kad više da izdržavam truta.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
ma ovde se kao i po obicaju pise samo da bi se pisaloМислим да је 53 године старости ако не грешим са бенефицијама.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Eee moj teoretičaru.. kada nešto neznam ne pišem da bih pisao.mozda neku prevremenu ili invalidsku
od pune penzije tesko
a tek ovaj sa 37 tek tu nije puna sigurno
Neznam šta su znali ali ih je mnogo sigurno.Ako su učestvovali u ratovima i ako su radili u vreme socijalizma ti su penzionisani prevremeno, mnogo je takvih penzionisano, pogotovo koji su znali nešto.