Nikad ovako !

Sta mislite dali je izvodljivo ,i kako.bi se zavrsilo ,kada bi gradjanin tuzio komunalnu policiju zato sto mu narod baca smece na posjed ? Recimo prijavljivao si njima , ali i dalje se nista nije promijenilo , a tuzis komunalnu policiju za odstetu i slicno?Sta zakon kaze na to i sta mislite kako bi se zavrsilo ?
Polazim od onoga,nisam naveo ko je bacio smece ,vodeci se narodnom ,necu da budem policija ,nije moj posao.

Пријатељу јебеш казну ноге им треба поломити ко год да је!Те казне права итд ево докле су нас довукли.Еј некад неписмени људи имали мрциништа закопавали стоку у земљу...сад овај назови школовани олош шта ради.
Ko bi tu kome trebao da lomi noge ? Drzavne institucije ili gradjanin gradjaninu ? Samo mi kazi da bi ti uzeo pravdu u svoje ruke i nadam se da znas da takvi postupci koje zagovaras nisu Hriscanski . Pusti se toga i tog razmisljanja . Kada narod vidi da nema nedodirljivih i da svako mora da postuje zakon situacija ce se srediti .

Е мој пријатељу Хришћанину...не знам колико си често у атару,а тек у мом дрвећа увала брега,носеви пуцају само тако!Ради се о свести шта сад треба сви да скинемо гаће и вршимо нужду по улици па да зовемо комуналну полицију и да се тужимо,Молим Бога да не затекнем такве у атару што бацају цркотине молим Бога.

Ti u klin ja u plocu . Ne vredi kada ne zelis da shvatis sustinu problema . Dobro se secam kada su bivsi pali kako sam hvalio selo i cistocu sela . Narod se uplasio da ce ovaj zariti i paliti . Vremenom je shvatio da ovaj samo prica price i krece javasluk .

Разумем те наравно...али по мени није битно ко је на власти и ко ће бити мозак је закржљао а то се лечи једино батином.Викендаши(НС-БГ) возили квадове по мојим њивама курчили се газили сад више не возе само сам их једаред опоменуо.

Idealna vam prilika da nedeljom svratite do Pančeva oko 12h na buvljak(sabor roma) i da isprobate svoje metode da vidimo čija je najbolja?Tu u proseku svako ponaosob taj dan istrese kilogram smeća ili g’vana zavisi od situacije pa puta broj…

Разумем те наравно...али по мени није битно ко је на власти и ко ће бити мозак је закржљао а то се лечи једино батином.Викендаши(НС-БГ) возили квадове по мојим њивама курчили се газили сад више не возе само сам их једаред опоменуо.
Kad sam zatvarao brazdu imao sam na par njiva neke tragove, dosta uzane, bez ripni. U prvi mah sam pomislio da su radnici elektroprenosa prelazili preko njiva da gledaju bandere, ali oni idu vozilom a ono ima širi trap(g), a i jedna njiva nije ni blizu trasa dalekovoda. Onda sam mislio da su lovci (ili čuvari), i oni znaju nekim terencem (pretpostavljam lada niva) preko njive da pređu, al' oni idu pravo a ovde su krivudali i pravili zaokretre, plus opet pitanje širine traga. I jedino smisleno što mi je palo na pamet je da se neko vozao ski sankama dok je bio sneg, ili tim kvadovima. Nisu jako duboki tragovi, zatrpao ih je spremač, al' opet nervira...

Nazad
Vrh