Nikad ovako !

Код нас док нису почели да наплаћују улазак на депонију лепо се народ довео у ред. Сад опет наплаћују али путничка аута са приколицама су престали али стока је стока истресају где стигну. Најгори су молери они изгледа када се враћају са бауштела само стану поред пута и истресу сав онај шут што изнесу из станова где раде.

Ovde je najgore na putu između nas i Šimanovaca.Tamo je industrijska zona, firmi i radnika milion, put je u dužini od 3.5km a celom dužinom sa obe strane limenki, plastičnih flaša, kesa, svega i svačega.Znači kad prolaze samo bacaju kroz prozor vozila u pokretu.Indija nam nije ravna koliko smo štrokavi i prljavi.

Закони и казне постоје. Реализација не постоји зато што би се то окарактерисало као репресија. Једино је остало циљано против појединца ако је на неком списку.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Imam jednu njivu pored loklanog puta koja je u vlasništvu i jednu pod arendom. Nema šanse da odem na te njive a da ne nakupim punu vreću od veštaka (25kg) smeća. O raznolikosti da i nepišem.... Da se čovek izbljuje kad vidi.

Kod nas takodje ima svega. Ljudi su najveća stoka. Što veće kazne i krivičnu prijavu da im zivot presedne zbog toga sto urade. Kod nas postoji gradska jama u koju se bacaju iznutrice i uginuća. I dalje je kretenima tesko da je bace tamo vec odu u atar pa tamo izbace sve i svašta.

Знаш како, пуно нас размишља тако. Али кад мало анализираш то води у тоталиризам, оно што гледамо да избегнемо. Мада, гледајући европску унију и швајцарску комбинација мотке и жестоких казни ради. Зашто швајцарска, па французи, италијани и немци у једној држави. Сваки народ понаособ има своје предности и мане, али за чудо то у швајцарској гледају да забораве.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

То је данас лако решити има ловачких камера поставе се на таквим деоницама где избацају смеће. Комуналне већ скоро сви имају па лепо на пример врбашани надгледају камере Кулске општине,Куљани Суботички,Суботичани врбашку и да видиш како онда нема сређивања. И одма код прекршајног судије казна 100000дин и друштвено користан рад на чишћењу дивљих депонија. Цаклила би нам се држава као пасија муда. Камере поред пута па да снимају кад избациш смеће кроз прозор и опет казна ако си странац нема изласка док не платиш казну. Са нама се не може другачије само оштро и непристрасно.

Само се вратите 30год назад...тачка!Школа кућа било исто ...сад идем у Школу да ебем маму наставнику јер је мом сину дао јединицу родитељи су марва стока.

Nema kod nas ni k od kazne..... Konkretno za taj slučaj koji sam napisao, koliko znam, poljočuvar je dobio otkaz samo zato što je prijavio slučaj. Znači radiš svoj posao a onaj ko je bacio krmaču te uhebe da dobiješ otkaz.

Nema kod nas ni k od kazne..... Konkretno za taj slučaj koji sam napisao, koliko znam, poljočuvar je dobio otkaz samo zato što je prijavio slučaj. Znači radiš svoj posao a onaj ko je bacio krmaču te uhebe da dobiješ otkaz.
samo kapa i motka po noci i udri po nogama i rukama da cvili.....sam sljam na svim pozicijama to nema sramote, oholo, bahato i sto je jos gore ograniceno kao terasa

Koliko znam u Švajcarskoj su npr.kazne u saobraćaju procentualne u odnosu na platu tj.primanje onog sto je napravio prekršaj. Razlog: da jednako pogodi i onog sa velikom platom i onog sa znatno manjom platom.Mislite da su slovenci fini zbog naravi i nacionalnosti? Nisu-fini su zbog ogromnih kazni koje im sleduju ako se ponasaju drugačije. Npr,ako razdvajaju otpad na reciklazno i nereciklazno dobijaju neke poreske olaksice. Ako ne razdvajaju otpad klepe ih sa nekim vecim porezima i taksama,ovo govorim za neke stambene kvartove sa zgradama.

Koliko znam u Švajcarskoj su npr.kazne u saobraćaju procentualne u odnosu na platu tj.primanje onog sto je napravio prekršaj. Razlog: da jednako pogodi i onog sa velikom platom i onog sa znatno manjom platom.Mislite da su slovenci fini zbog naravi i nacionalnosti? Nisu-fini su zbog ogromnih kazni koje im sleduju ako se ponasaju drugačije. Npr,ako razdvajaju otpad na reciklazno i nereciklazno dobijaju neke poreske olaksice. Ako ne razdvajaju otpad klepe ih sa nekim vecim porezima i taksama,ovo govorim za neke stambene kvartove sa zgradama.
To je odlična praksa. Pričao sam već svuda, verovatno i ovde kad ljudi krenu da pričaju kako bi sve živo rešili tako što će da opale nekog po džepu.
Jednostavno ne može novčana kazna od ne znam 40 000 isto da pogodi nekog kome je mesečna plana nešto preko tog i nekog ko ima 500 000.

Nazad
Vrh