Nikad ovako !

Да, случајно погодио или гледао тај канал.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

fdfb3549d22bb30e1c0f0209b4e3c2f0.jpg

Bice dobrih delova sa njega.Evo ga jos jedan specijalac ,sto kaze pesma ''you ain't seen nothing yet'' :D.

Poslednja izmena:
На пример пакују се течни лекови и витамини који долазе код нас у ринфузи. Чеп буде пробушен а на дну пише амбалажа за пестициде. Случајно приметили

I za takve postoji rešenje. Jedan komšija uzeo parče daske, ukucao par ekseri, stavio na trag i posuo prašinom od gore. Više nisu prolazili preko njive.

Овде су једни другима постављали у сталне трагове на њивама. Отимали аренде једни другима... Па се тако светили.

I za takve postoji rešenje. Jedan komšija uzeo parče daske, ukucao par ekseri, stavio na trag i posuo prašinom od gore. Više nisu prolazili preko njive.
Moj ćale je prednjim točkom na ferdži našao jednu takvu "napravu".
Mislim baruština je bila pored njive i svi su prolazili tuda. Malim traktorom teško da je moglo da se prođe. Treba biti razuman. Druga je stvar kad su ljudi stvarno bezobrazni i gaze nepotrebno ili da se ne bi malo istresli.

Ovde je upravo bio takav slučaj, put celom dužinom njive. Niko ne pravi problem ako se jedna bara zaobiđe i malo pogazi njiva. I ja imam ponekad na mojoj njivi takav slučaj gde je na putu bara i gledam da prvom prilikom naspem tu baru i na taj način "vratim" komšije da ponovo idu putem.

Nazad
Vrh