Nikad ovako !

Срећа моја па немам искуства са таквом земљом.

@Matić da je manje vode u prskalici i da prednja vuča radi, misliš da ne bi izašao? Na jednoj njivi koja je pored kanala smo imali istih problema dok ga nisu očistili tj produbili. U ovo vreme 2014-te smo imali omanje jezero u njivi sa sve ribom.

@sinisa1979 Ne znam, ovo je slatina.Imam automatsku kuku na traktoru i baš je nisko ni pola metra od zemlje, naseo je na nju a grebao je lepo i veliki traktor dok me je izvlačio.Najbolje da sam odmah preskočio taj deo.

Da, sad sam video snimak. Vrlo je upitno da li bi pomogla prednja jer je baaaš mokro. Tako sam i ja prošao 2011-te kada sam prvi put sejao kukuruz na takvoj njivi. Pokojni teča došao sa traktorEm na njivu i doneo sajlu. Reko: šta će vam traktor i sajla, kaže on: tamo ćeš zaglaviti. Nisam mislio da će biti u pravu međutim čovek je vrlo dobro znao svoju njivu jer upravo tako i bi. Legla rajka do menjača iz prve. Izvukao me i dok DTD nije očistio kanal (negde 2015-16-te) preskakao sam taj deo.

Некада су војсковође знали и учили све битке, а овај ни оно основно није научио што се учило у основној.

Ovako je kod mene bilo u setvi u jednoj njivi.
f30a14e63b7a23c91e63217e18a99891.jpg
2bf32e4eb1ce4bfb28394d921e2b2c57.jpg

Sent from my SM-A155F using Tapatalk

Nazad
Vrh