Nikad ovako !

Pretice ljudi,kazite pretice.Obilazis nekog ko stoji u mestu,pretices nekog ko se krece istim smerom kao i ti.
A inace kao sto sam i pisao,niko ne vozi 80,sem kamioni,vozila nekih firmi pa vozace zabole i cilj im je da sto kasnije stignu xd ,ili neke babe i dede,ili neki nesposobni ili uplaseni.Svi ostali voze automobile bar 90,tj 90-100 je najcesce koriscenja brzina na putu ,meni je i policija rekla,vozi do 90,nece te niko dirati,bar tu okolina Zr,sad jel to tacno nzm ,ali valjda i oni vide koliko se vozi,nema smisla kaznjavati nekog za 81-90km/sat po putu ,kad su to 95% vozaca skoro.Bahata voznja i voziti 10-20km/h iznad ogranicenja u bezbednim uslovima,poznatim putevima itd itd itd, su skroz druge stvari.

Пошто већина вози по локалним путевима на којима има свега од бициклисте до радних машина нема сврхе а ни смисла прескакати остале. Ајде признајте сами себи колико пута сте тако радили, после 5 - 10 минута заглавите иза камиона или трактора, стигну вас спораћи (који возе по пропису) од малопре и сви заједно уђете у насељено место где је ограничење 50. Вама нервоза избија на уши, а остали лагано. Па опет прескачи све, па опет насељено место... И онда маказице...
Ту вам само помаже већи и тежи ауто ако већ неко иде на вас.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Zaglavim ?,ne zaglavim nikad,preticem kad god mogu ,ne spavam iza kamiona kao neki sto znaju raditi.Takvi bespotrebno prave guzve u saobracaju,kolone ,je ne mogu nikad da budem u koloni,prezirem guzvu na otvorenom putu ,jedno je grad i guzve ali otvoren put pa vozis iza desetak auta jer neka budala ne sme da pretice kamion ,bezi bre ,ja to preticem momentalno ,1 po 1 auto , oni su svi duzni da drze odstojanje ,nema tu ja sam bolji,jaci,nema tu inata ,to ne postoji.Ako se tebi spava iza kamiona pri 70-80 na sat ,drzi odstojanje pa spavaj ,pusti druge da preticu bezbedno.

A da nisi ti njega namjestio srdjane? Puno se poklopilo ,i da si ti isao brzo i da je on krenuo da te obilazi a auto iz suprotnog blizu ? Vise lici kad slusas (citas) da ti nisi usporio,zakocio ,kad te je on krenuo obilaziti
Nisam nebi to nikad radio, da je na vreme krenuo i da je skoro pretekao pustio bi ga, ovako krenuo je da pretice kao da sutra nepostoji i da auto neide u susret
To mozes kad vozis auto od 150 200ks a ne auto od 20godina i sa 5 ljudi u kolima...
Ja sad imam 35god kad sam polozio sa 18 vozio sam stojadina od 15godina posle njega drugog od 5godina posle toga kupili astru g 1.4 16v od 10god pa zamisli prelazak sa stojadina na astru i za sve godine voznje platio 1kaznu za brzu voznju na 50isao 58 kazna
Sto se tice naseljenog mesta postujem ogranicenje al zato ako ide jos 6 njih za mnom svi me obidju

Sticajem okolnosti sam putovao pre par godina na posao po 150km u oba pravca svaki dan.....par mesta prolazio, sta se sve tu moze nagledati, neverovatno kakvih ima sporaca enigma su mi neki zaista, dok sa druge strane su me najvise fascinirali oni koji voze 70-75km/h non stop....dakle ja ga zaobidjem na putu, komentarisem je l realno da se vuce i tako to....dodjem u naselje spustim na 50 i na 30 kod skole i to, on me zaobidje i isto ide svojih 70 :D i tako se non stop preticemo :D jos jedna kategorija koja mi kida zivce su ovi sto voze brzom trakom i vuku se sto u gradu pa voze 43 da ih ne ulovi radar slucajno ili na otvoreno pa vozi 76 isto zbog radara, provri mi glava kao u crtacima

Gledam da što više koristim autoput.Jedino što mi smeta je računanje prosečne brzine između naplatnih rampi i ograničenje brzine od 130 km/h.Recimo negde nema gužve, mogao bi lagano voziti 200 a ne smeš.

Е видиш то уопште није глупо. Не одржавају се путеви, све зарасло у траву и шибље па стварно никад не знаш шта ће да искочи. Пред села једно 500 метара, километар још и косе или прође таруп. И онда поставе знак за дивљач наредних 5-6-7000 метара па испробавај срећу.

Zena kad je pocela da vozi vracali se sa slave u januaru ide 60 70 i samo odjednom cujes i osetis da je zadnji desni tocak presao preko neceg ladno je dal lisica ili jazavac izasao tako iz suve trave i pod tocak

Данас се враћао и на једном кружном току у бачкој тополи кратер. Буквално закрпа и опет се отворила рупа. Код лидла исто пропао нов пут.
Између два села поставили бранике, знакове 30 км на сат у кривинама и ено као да се возе аутићи на сударање.

Nazad
Vrh