Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega je samo hteo da "DOKAZE" da moze ne verujem da praktikuje toDukanac je napisao(la):Pa i na bukvi nacrtana pi*ka ti zaletis i slomis k....![]()
![]()
Salim se malo, a normalno je da se salta u pokretu, mada ne bas kao kolega sa snimka....
![]()
Isto i ja medju gas je mnogo bitan i vracanje kvacila jednom na prazno!!Bobo je napisao(la):Puno toga pise u uputstvu...
Smije se saltati, zasto se ne bi smjelo? Samo je najpravilniji nacin koji je Bubu prikazao na ovom video clipu, dakle dva puta kvacilo u visu, a u nizu s medjugasom i nema brige. Ako krenes traktor saltati kao sto saltas auto, doci ce najvjerovatnije do krcanja u mjenjacu, posto nije sinhroniziran. samo smanji gas pri mjenjanju brzina i nemas brige.
A vi koji ne vjerujete da netko tako mjenja brzine svaki dan, krivo vjerujete. Ja tako saltam traktor od kad znam za takvo saltanje. Nije uopce problem, a i nema toliko spene u ulju kao kad se salta s krcanjem, pa se produzuje vjek mjenjacu...