Nikad ovako !

draganpan je napisao(la):
paorpaor je napisao(la):
Voleo bih ja da i meni prevrnu traktor. E onda dobar advokat pa ih tuzis za pretrpljeni strah,pa za stetu na traktoru,pa za ovo,pa za ono... Mislim da bi im uzeo grdne pare,a najmanje bi ih kostala popravka traktora. Onda bi videli da li neko nebi imao lance na kipi.
Pod uslovom da imaju pare...
kada nebi imali para , morali bi da dignu kredit da otplate stetu :haha: :haha: :haha:

Ako nemaju para imaju robe u silosima. Mislim da to ni jednom vlasniku silosa ne treba. Mnogo jeftinija varijanta su mu lanci na kipi.

kod nas na svakoj rampi na ulazu pise vozaci su obavezni da obezbede svoje vozilo tako ako ga prevrnu ne odgovaraju.al zato ja uvek spustim traktor sa rampe pa nek prevrcu prikolice.njima nemoze nista biti.

Jedino ako se fergusonom (bez kabine) odvucem onu malu kikidnu 3tone onda se ne bojim onda neka kipuju i njega.... Nije skup nema sta da se polomi, nema kabinu, a i neverujem da bi se lako prevrnuo :D :D A sto se tice Belarusa i tih vecih traktora OBAVEZNO TRAKTOR SA KIPE ili ja kipujem ... ::svaka cast::

I ja sam mogao ovako proci pre par dana kad sam vozio kukuruz,ovaj poceo da kipuje kukuruz izasao on prica s nekim,i ja poceo da vicem i on iskljuci,ruja se nakrivio samo tako pretrno sam umalo da zgromim onog malog :udri: a pored stoji firmin casse nov ja reko gazdi,samo bi seo u njega i oterao a vi kad sve sredite dodjite kod mene da vas tuzim :zli: ::novac::

Oni koji imaju problematicno zemljiste neka povedu racuna da neprodju kao ovaj
s1unv9.jpg
:nono:

Sva sreca da je imao udvojene tockove pozadi inace bi propao do Kine.To i nas ceka na nasim putevima pa cemo morati na automobile da montiramo udvojene tockove pozadi! :haha:

kakvih stvari ima po YouTube ovo je nista :haha: :haha: Ima Claas Lexion 600 ceo iZgoreo, V1200 otisla mast u propast :udri: :udri: :udri: :udri:

Slatina ti je zemljiste koje jako tesko propusta vodu,belkasto zuckaste boje (sve zavisi jel suvo ili mokro). Ako je mokro onda je veoma slicno glini,a ako je suvo onda je najslicnije kamenu po svim osobinama. Prosto slatina je gotovo neplodna osim za neke trave i trebaje se kloniti jer ako upadnes u nju kad je mokra moz' se desiti da vise ne izadjes osim da te neko izvuce :haha:

A neeeee.... Do žetve se osuši toliko da je kao kamen..... A i vidi se gde je, jer je ta zemlja neplodna, pa tamo kombajn nema šta da vrši....

Nazad
Vrh