Nema od ovoga nista...o ovom se pricalo na tv svakodnevno pre nekih 10 12 godina,ne znam ni ja vise tacno...moj deda po ocu i jos dvojica iz mog sela sa njuim bili su mobilisani u aprilu 41 ,i posle par dana zarobljeni U kragujevcu,i odvedeni u nemacku,u stalag XIIIa,bili tamo do 43 godine,ne znam tacan datum..jedan unuk od ove dvojice me je nazvao i objasnio o cemu se radi,pa smo se organizovali i otisli do BG,najpre do crvenog krsta na dorcolu,i tamo nam pokazali knjizice,sve na nemackom,kad i gde se kretao deda,lepo uslikan,sve mada malo toga sam razumeo,jer sve pisalo na nemackom,tamo smo sva trojica dobili potvrde overene,da su bili u logoru u trajanju toliko i toliko i otisli smo u neku organizaciju kod kalemegdana i predali te potvrde i uplatili neke sitne takse,cca 500 din,posle nekoliko meseci nam javili da nema nista od ostete,jer dedovi su nam bili u logoru kao zarobljeni vojnici,a ne kao civili da su odneseni na prinudni rad...svako kome pise stalag,ne vredi mu ni da trosi vreme,jer to je naziv za vojni logor...