Da se kladimo da je trzao s dignutim sandukom da silaža ispadne... Mi imamo dvije takve prikolice, obje kupljene nove, vozili smo u starijoj mokri šoder, naravno bez povišica i mislim da je svejedno bila u pretovaru. Mokri šoder mi ne pada na pamet kipati u nazad s ovakvom prikolicom kipano je na stranu i nikad problema. Jedan je kupio novu i natovario ju punu s povišenjima građevinskog otpada, kipao u nazad tako pretovarenu i šasija je legla do zemlje. Kaže: "prikolica nekvalitetna"... Naša stara je u jednom danu prevrnuta i u lijevu i u desnu stranu obadva puta puna panjeva, stranice smo malo pomotali ali su se dale ispraviti uz minimalnu štetu. Nova je prevrnuta 3/4 puna pšenice, otac išao dijagonalno preko neke terase i samo je prevagnula i desni prednji ćošak se zabio u zemlju, na prikolici se ne pozna da je bila prevaljena.
Za te pare koje smo dali za njih, nije e moglo kupiti NIŠTA drugo osim nove Loznica kiperice koja kao da je napravljena od starih novina koliko je tanka bila, povišenja se ne mogu skidati pošto su stranice iz komada, nema nikakvih ojačanja na stranicama, osovina tanka, gume katastrofa... Drugo je sve bilo skuplje, čak i turske, poljske i ne sjećam se čije smo još gledali.
Obje prikolice su kod nas prevukle tereta i tereta od raznog zrna, zemlje, šodera, otpada, drva. Nikad problema s nekim motanjem ili pucanjem. Jednom je otac vozio nekih 4-5 km daleko s 549 u punom gasu punu soje i još mu čudno kako na retrovizor iz kabine ne vidi preko prikolice a majstor kako ju je kopčao, komanda hidraulika ostla podignutai kipa se malo po malo podizala u zrak. Zaustavio ga moj kolega i rekao mu da je kipa podignuta 10cm na prednjoj strani i tek onda je vidio šta nije u redu i ništa se prikolici nije dogodilo.
Ovo garantiram da je od trzanja po kvačilu s dignutim sandukom i da nije tad najebala nego je načeta od prije samo je u silaži popustila i to je to.