Nikad ovako !

Mozda je onaj mali bas njegov Case ih 95 turbo tdi sdi power turbomatik specijal klima,koza sve u fullu :haha:

rasa02 je napisao(la):
Mozda je onaj mali bas njegov Case ih 95 turbo tdi sdi power turbomatik specijal klima,koza sve u fullu :haha:

Jbt, izgubio sam se na pola rečenice! :haha: :haha: :haha:

@Rasa02 i @Attila M.
Da vas stavim na njegovo mesto za odgovaranje, šta biste odgovorili a da se ne napišete neku glupost zbog koje može neki moderator da da upozorenje-odnosno Ban za glupe odgovore.
Zamolio bih vas da malo manje provocirate članove foruma.
Nemojte me shvatiti pogrešno (ne izazivam vas) nego Johny hoće lepo da razmenjuje mišljenja sa vama a vi ga provocirate.

Bale, ja ga ne provociram. Među prvima sam napisao da mi je drago što je pušten nazad.
Ne znam koliko si upućen u moj "rad" na ovom forumu, ali poenta je da se ja sa svakim zezam na ovaj način, i da mi ljudi istom merom vraćaju. :)

Em ga ima, em ga obožava do sedmog neba (kao i ja moga ferdžu u ostalom), hehe! :D Pa je u prošlosti bio malo zanesen tom ljubavlju te je nekim članovima onako baš-baš išao na živce. :)

Znam da je tebi Šala. (Upućen sam jako dobro znam ovde puno korisnika iako malo pišem postova, star sam korisnik, čitam puno)
Ali i ti bi trebao malo da pogledaš da je lako izprovocirati Johny-a, pa baš iz tog razloga bi trebalo manje da se šalite sa nekim koga manje poznajete (možete nekoga a ne namerno da izprovocirate)

Ne brinem se ja za njega, što se mene tiče, čim ga admini puste da piše postove, može doći u moju temu pa da jedan drugog dooobro izezamo! Samnom se sve može! :D

Ali da ne idemo dalje u off... :)

Johnny, ako čitaš ovo, da se razumemo! :ppozdrav:

Ova vasa rasprava je pun pogodak za temu "Nikad ovako" :udri: :udri:

Ajmo jos koji off pa ce da lete crveni kartoncici i zasluzeni odmor od nekoliko dana. :cao:

Tada smo okretali traktor,jbg desava se...Zvucis kao da smo namerno uradili samo da bih stavio snimak na youtube i da bih nervirao komsiju ujedno... :nono:

Attila M. je napisao(la):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QESfEd180rQ[/youtube]
Kinezi ili su slepi ili nemaju uopstre znakove u svom saobracaju ili su im kola i motori tako jeftini pa se slupavaju cisto iz dosade :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

A možda im je to deo plana za kontrolu brojnosti populacije.. :p

Baci ga u staro gvožđe! Vidiš da je uklet! XD Još ćemo na kraju i tvoju drugu nogu moći koristiti mesto kardana! :haha:

Nazad
Vrh