bufa befava
Član
ako uključi prednji pogon pa proklizi onda više nema upravljanjaJeste kao staklo,ali nije mu ukljucena prednja vuca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako uključi prednji pogon pa proklizi onda više nema upravljanjaJeste kao staklo,ali nije mu ukljucena prednja vuca
Kod mene opet bili lopovi. otvorili kapiju i oterali 19 siljezadi, ostalo mi 8 u salasu i 3 ovna koja su umaticena.
cale spavao na farmi, sigurno su ga pratili, obilazio je do 2 h i ustao je u 4i 15 i nasao otvoreno sve. u 14 h trebao da mi dodje kupac za jagnjad... ovo je 5. !!!!!! put da mi tako kradu. policiji mo prijavili nisu ni bili.
ceo atar sam pretrazio, oisao sve kuce u selu, susednim seima, uazio kod ljudi i koji me nisu pustali u kucu i nema i nema. i tako mi ceo taj dan trazimo i sutradan me zove komsija kaze si video ovce, cale se poradovao misio da je ovaj video nase ispred, kad ono njemu isterali 32 ovce.... sve do jedne su mu odneli. policija opet nije bila. kazu dodjite u ponedejak. ljudi ovo vise nije normalno... sumnjamo da je opet moj brat od strica bio. posto imamo pse a on se muvao oko farme, prijavio sam i to policiji, pretio je da ce da nas zapali, prijavio sam, ako ga tuzimo, sve znaju i ne dolaze. samo cu i policiju sad da tuzim. ja vise ne znam sta da radim, jedino da ih pobijem sve. inace zvao me covek kaze zovu ga vec nekoliko dana da dodje po jagnjad ali nocu, kazu preterali su iz rumunije pa da ne vidi neko....... rekao je da ce da svedoci. sad ako ih uhvatimo da su oni, potvrdim ima sve da ih polomim, ja vise u strahu da ce da nas ubiju ne mogu da zivim, niti mogu vise da se mucim za druge. jos su bii ti po selu da zajme pare, nemaju da jedu, juce ih video decko, javio mi kockaju se kaze puni para.