Nikad ovako !

Skonto sam kako sidje al kako se vrati il ceka april ::osmeh: i kod mene ima ovako jedan dio kad silazim u njivu a dole je ravno i kad idemo strmo il prazni il puni znamo da cemo sletit i nikad nista samo bude malo zeznuto ako se ipane iz kolotraga pa se zna savit traktor do rude ili kad ide presa pa jos ona gura vise lijevu stranu :haha: tad puni lijevi i samo gas

kad je klizavo previse nezna se sta je gore ,sici ili izaci uzbrdo. kad dobije sanke sto rekli neznas ni sta ces ni kud ces. dok sam u krupnju ziveo imali su zimi jedan stos za spustanje nizbrdo ali drvece kraj puta je cesto stradalo. odseku ga i zakace pozadi da ih koci nizbrdo.

Kada se ovaj zaglavio u Jermenovcima, sta reci... (slicice su sa fb-a).

class-01.jpg

claas-02.jpg

Gejts fondacija daje 100 000 dolara za poboljšanje stvari oko upotrebe kondoma. Čovek je dao svoje rešenje, potrebne su sitne dorade...

Nit sam se sa nekim zamerio niti sam nekom duzan.Sinocna akcija verovatno omladine.
20141122073137.jpg
[/IMG]
20141122073148.jpg
[/IMG]
Plus mi gume izduvali auto je bio parkiran ispred kapije sva sreca da nisu busili bas sam nabacio nove zimske gume.

Deca su sve bezobraznija i bahatija a jadna im majka i otac koji su ih tako vaspitali.Takve barabe se uvek olupaju o glavu tim roditeljima ali ce na kraju sami sebi biti najveci neprijatelji pa ce da ih pita starost gde im bese mladost pod uslovom da i dozive starost .Jer ako se uzme u obzir da je sve vise drogerasa koji zasigurno nece prebaciti cetrdesetu.

Kod mene opet bili lopovi. otvorili kapiju i oterali 19 siljezadi, ostalo mi 8 u salasu i 3 ovna koja su umaticena.
cale spavao na farmi, sigurno su ga pratili, obilazio je do 2 h i ustao je u 4i 15 i nasao otvoreno sve. u 14 h trebao da mi dodje kupac za jagnjad... ovo je 5. !!!!!! put da mi tako kradu. policiji mo prijavili nisu ni bili.
ceo atar sam pretrazio, oisao sve kuce u selu, susednim seima, uazio kod ljudi i koji me nisu pustali u kucu i nema i nema. i tako mi ceo taj dan trazimo i sutradan me zove komsija kaze si video ovce, cale se poradovao misio da je ovaj video nase ispred, kad ono njemu isterali 32 ovce.... sve do jedne su mu odneli. policija opet nije bila. kazu dodjite u ponedejak. ljudi ovo vise nije normalno... sumnjamo da je opet moj brat od strica bio. posto imamo pse a on se muvao oko farme, prijavio sam i to policiji, pretio je da ce da nas zapali, prijavio sam, ako ga tuzimo, sve znaju i ne dolaze. samo cu i policiju sad da tuzim. ja vise ne znam sta da radim, jedino da ih pobijem sve. inace zvao me covek kaze zovu ga vec nekoliko dana da dodje po jagnjad ali nocu, kazu preterali su iz rumunije pa da ne vidi neko....... rekao je da ce da svedoci. sad ako ih uhvatimo da su oni, potvrdim ima sve da ih polomim, ja vise u strahu da ce da nas ubiju ne mogu da zivim, niti mogu vise da se mucim za druge. jos su bii ti po selu da zajme pare, nemaju da jedu, juce ih video decko, javio mi kockaju se kaze puni para.

Pre mesec dana su mi izduvali gume na autu shvatio sam kao salu.Ovo vec prelazi u bezobrazluk pre 10 dana mi i zadnje staklo napuklo ili razbijeno nemogu nikog da okrivim nisam nasao nikakav kamen ciglu oko auta mozda je i samo od sebe napuklo.Policiju sam obavestio ali slaba vajda.Necu smeti nista preko noci ostavljati na ulici

Zato ja i preko dana retko kad ostavljam nesto od masina na ulicu,kad se bere da,ali nikad mi nista nije prenocilo na ulicu,bolje u dvoriste nego da ostanem bez guma i kablova i creva.

Kod mene opet bili lopovi. otvorili kapiju i oterali 19 siljezadi, ostalo mi 8 u salasu i 3 ovna koja su umaticena.
cale spavao na farmi, sigurno su ga pratili, obilazio je do 2 h i ustao je u 4i 15 i nasao otvoreno sve. u 14 h trebao da mi dodje kupac za jagnjad... ovo je 5. !!!!!! put da mi tako kradu. policiji mo prijavili nisu ni bili.
ceo atar sam pretrazio, oisao sve kuce u selu, susednim seima, uazio kod ljudi i koji me nisu pustali u kucu i nema i nema. i tako mi ceo taj dan trazimo i sutradan me zove komsija kaze si video ovce, cale se poradovao misio da je ovaj video nase ispred, kad ono njemu isterali 32 ovce.... sve do jedne su mu odneli. policija opet nije bila. kazu dodjite u ponedejak. ljudi ovo vise nije normalno... sumnjamo da je opet moj brat od strica bio. posto imamo pse a on se muvao oko farme, prijavio sam i to policiji, pretio je da ce da nas zapali, prijavio sam, ako ga tuzimo, sve znaju i ne dolaze. samo cu i policiju sad da tuzim. ja vise ne znam sta da radim, jedino da ih pobijem sve. inace zvao me covek kaze zovu ga vec nekoliko dana da dodje po jagnjad ali nocu, kazu preterali su iz rumunije pa da ne vidi neko....... rekao je da ce da svedoci. sad ako ih uhvatimo da su oni, potvrdim ima sve da ih polomim, ja vise u strahu da ce da nas ubiju ne mogu da zivim, niti mogu vise da se mucim za druge. jos su bii ti po selu da zajme pare, nemaju da jedu, juce ih video decko, javio mi kockaju se kaze puni para.

Ulozi 500 eura u video nadzor, i obezbedi se za sva vremena. Pokrij sa kamerama mesta gde se naj vise prolazi. Ako nisi non stop na farmi kamere mozes pratiti i preko interneta, a imas kamere koje reaguju na pokret i tada snimaju, pa kasnije mozes pregledati snimke. One su dobre iz dve stvari. Prva je ta da lopovi ako znaju da si pokriven video nadzorom nece te uznemiravati. A druga je u slucaju da dodje do kradje imas materijal koji mozes proslediti policiji radi pronalazenja krivaca i koji mozes koristiti kao dokaz na sudu.
Evo jedne slike iz Poljske kao primer kako bi to izgledalo.

gallery851910152683.jpg

Kada postavljate kamere video nadzora gledajte da bar jednu postavite (maskirate) u visini čoveka 180-200cm.
Jer ovako stavi kačket i mnogo je teže prepoznati lice.
Par puta mi u firmi dolazili iz policije da uzimaju snimke kamere ispred firme kada obiju neku trafiku.
I tada sam video da kada su visoko teže je prepoznati provalnika.
I takođe uređaj DVR stavite negde na sakriveno mesto a najbolje pod ključ.
Jer dešavalo se kod mene da obiju objekat i ukradu i DVR uređaj u kome je hard disk i video zapis.
I onda nema ništa od snimka.

Nazad
Vrh