Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
branko je napisao(la):@cicimoric
Kako ona tvoja soja?
mityoo je napisao(la):Ja sam moju soju juce poceo da spartam a jako je jedu zecovi
Hvala Deda Lalo. Pre setve sam praskirao sa crvenim praskom koji sam kupio kod istog prodavca, za praskiranje semenskog zita, ali neznam mu ime. I bilo je vlage, ali nisam proverio klijavost!?Deda Lala je napisao(la):Да ти не стајем на муку али ни ти ниси радио оно што се МОРА,а то је да треба пре сетве обавезно проверити % клијавости и енергију клијависти семена.И пре сетве у пролеће семе третирати Агростемином или Славолом а може и једно и друго.Семе сејати у топло(око 10 степени минимално) и не у суво тло.Не брини се ,стићи ће на време за жетву.Прихрани на време и не жали компост.
Напомена :Чим буде могло да се оде до њиве иди и провери да случајно нема у тлу каквих акрепа који једу или семе или тек изникле биљке.