Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rastislav je napisao(la):Meni se isto svidja New Holland ajde napisi dali si imao nekakvih problema s njim.Cuo sam da neki imaju common rail ubrizgavanje.
Čugi je napisao(la):Taj NH što je bio testiran u SAT-u je Kinez, da je bio pravi NH oduvao bi Mahindru, to nisu hteli da napomenu, ali sam ga provalio jer sam takvog NH Kineza detaljno pregledao na sajmu i odmah ga prepoznao na tom testu.
Čugi je napisao(la):Taj NH što je bio testiran u SAT-u je Kinez, da je bio pravi NH oduvao bi Mahindru, to nisu hteli da napomenu, ali sam ga provalio jer sam takvog NH Kineza detaljno pregledao na sajmu i odmah ga prepoznao na tom testu.
mladen je napisao(la):to je reklama za mahildru to nemoze bit tacno
branko je napisao(la):Bećarino, i kada tako namontiraš nazad setvospremač a napred tu drljaču, da li ti je dovoljan jedan prohod za spremanje napr. za kukuruz?
cicimoric je napisao(la):Ajde Becarino reci ti meni ovako:
Imas 892 ( 89 ks ) i onog NH od 92. Slicna snaga na papiru ali me interesuje koji je jaci u praksi
cicimoric je napisao(la):Znaci kad bi bio normalan traktor ( ne vocarski ) uvek bi bio jaci od 892?
Sale je napisao(la):@Becarino
Da li si probao tanjiracu da vuces kroz vocnjak ? Ili mislis da je setospremac bolja opcija ?koliko imas metara od ograde do prve biljke u redu ( slabo se vidi na slici ).