Nerast za priplod

Goran_68

Novajlija
Učlanjen(a)
12 Apr 2011
Poruka
9

Nerast za Priplod rase Pietren Novije Generacije.
Otporan Na Stres.
Koji Je Vislji i duzi od starog Pietrena.

minutauro

Član
Učlanjen(a)
2 Feb 2011
Poruka
383
pitanje za ljude koji su drzali pietrene za nerastove.. kako podnose strojenje u nekoj kilazi izmedju 120 i 180 kg s obzirom da svi pominju taj stres i ostale zajebancije !? pozdrav !

Počnite post velikim slovom i izbegavajte upotrebu vulgarnih reči!
Z.K.

Poslednja izmena od urednika:

nikola.mkd

Novajlija
Učlanjen(a)
22 Dec 2010
Poruka
9
zdravoo :D jas sam iz makedonije i zelim kupiti masko prase velikog joksira citoj rasi ili piatrena cistoj rasi pa dali znate da ima neko za prodaja ja zelim to da bude prase na oko 20-30kg telesne tezine i koliko to bi kostalo :haha:?? pozzz :)

markob

Član
Učlanjen(a)
4 Dec 2009
Poruka
66
može li netko potvrditi iskustvo, da nerastići koji su dobiveni osjemenjavanjem, nisu nikakvi skakači?

markob

Član
Učlanjen(a)
4 Dec 2009
Poruka
66
nuje nebuloza...tri za redom sam imao...jorkšir,njemački landras i sada ovaj zadnji durok-pietren, nije da ne skače, ali...slabog su libida...bit će da je to..neće na svaku provjereno.....sreo sam jednoga gospodina u osječkom centru,gdje idem po sjeme...počeo je pričati sam o tim stvarima...ima nešto garant...

Sika

Banned
Učlanjen(a)
1 Mar 2010
Poruka
2.284
Aj razmisli malo logicki,to ti je isto kako kada bi rekao da dete koje "nije planirano" je fizicki nesposobnije od deteta koje je "planirano" .

Nikola.KV

Član
Učlanjen(a)
30 Jan 2010
Poruka
2.746
Pre ce biti da si ga lose hranio kao malog,pa su mu slabe zadnje noge.Ili im pucaju papci od betona pa ih boli i nece da skacu.

markob

Član
Učlanjen(a)
4 Dec 2009
Poruka
66
hahaha da,da, baš je loše hranjen....ali dobro...tko je doživio zna o čemu pričam...bw nerast sa gornje slike-erste klasse-

Nikola.KV

Član
Učlanjen(a)
30 Jan 2010
Poruka
2.746
U novu kalendarsku godinu ulazim sa jednim "problemom".NAime,nerastic pietrena star 9 meseci,skace kao Dragutin Topic,ali ima meku burgiju.Duzina je pozamasna,i nemoze ceo da se spakuje u krmacu,pa ga "lomi" i ispada napolje.MAlo smesno,ali i zabrinjavajuce,za mene.Da li ce se to srediti vremenom i ocvrsnuti,ili je hendikep koji samo klanica moze da resi?

aleksa0705

Novajlija
Učlanjen(a)
29 Dec 2011
Poruka
6
zdravo svima vidim da se razumete dosta u svinje ja bih kupio krmacu ono za svoje potrebe sta mi preporucujete samo da prasad bude posna tj samo meso ,hvala vam

galic

Član
Učlanjen(a)
14 Dec 2009
Poruka
469
U novu kalendarsku godinu ulazim sa jednim "problemom".NAime,nerastic pietrena star 9 meseci,skace kao Dragutin Topic,ali ima meku burgiju.Duzina je pozamasna,i nemoze ceo da se spakuje u krmacu,pa ga "lomi" i ispada napolje.MAlo smesno,ali i zabrinjavajuce,za mene.Da li ce se to srediti vremenom i ocvrsnuti,ili je hendikep koji samo klanica moze da resi?
Ne diraj majstora nace on mesta njemu..trenutno je to,mlad je,lud,zeljan znas kako to ide..

magelan123

Član
Učlanjen(a)
19 Sep 2011
Poruka
37
zdravo svima jasam iz makedonije i trebami kvalitetni nerast sa popirima pietren gde moze da se nabavi i po koju cenu ako moze neko da me uputi,ali da je negde dole blizu makedonije zaradi transporta.pozdrav svima

Vrh