Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne može da se otvori slika
Potpuno dovoljnoDa li je dovoljno postaviti kap po kap na svaki drugi red kukuruza ili mora svaki red?
Pisao sam prije da je bila neka greska na novoj Kuhn mašini. Kad smo vidjeli koliko je ostalo sjemena prosao voz. Razmisljao sam dali uopšte da navodnjavam, ali sam ipak odlucio da navodnjavam. Nikao u prosjeku na 24 cm a trebalo je na 18.3 cm. Plan za sledecu godinu je sjetva na 15-16 cm.Jesi sijao rjedje ili je falilo sklopa?
Ne može da se otvori slika
Nisam razumio koliki je prinos po ha.Ja danas izvlacio trake, uvratu do puta sam izvukao bez problema, ali drugu uvratu sam morao da uradim posto izvacim nekom motalicom na kardan. Nisam hteo da gazim trake, pa cu da izvucem sve pre vrse. Uglavnom, 70% bunkera na Tukanu 320 je bilo na 22 ara, dok tamo gde nije navodnjavano na 45 ari. Navodnjavan je samo u julu, povrsina od 2ha je podeljena na pola i svakog dana je isla jedna polovina sa 2.5l benzina u Villager wp60p. Na pola gasa oko 2.5 do 3 sata radila i bez dodatnog djubriva. Za sledecu god cu dodati i bure da rastapam djubrivo. U pitanju je dkc 5075 sejan na 15cm, bice sutra neki snimak iz vrse.
Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока
Nesto mi to malo benzina ? Kolko vremenski je radila pumpa?Ja danas izvlacio trake, uvratu do puta sam izvukao bez problema, ali drugu uvratu sam morao da uradim posto izvacim nekom motalicom na kardan. Nisam hteo da gazim trake, pa cu da izvucem sve pre vrse. Uglavnom, 70% bunkera na Tukanu 320 je bilo na 22 ara, dok tamo gde nije navodnjavano na 45 ari. Navodnjavan je samo u julu, povrsina od 2ha je podeljena na pola i svakog dana je isla jedna polovina sa 2.5l benzina u Villager wp60p. Na pola gasa oko 2.5 do 3 sata radila i bez dodatnog djubriva. Za sledecu god cu dodati i bure da rastapam djubrivo. U pitanju je dkc 5075 sejan na 15cm, bice sutra neki snimak iz vrse.
Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока
E sad se vidi![]()