Navodnjavanje ...Da li u taj povracaj od 40% spada i ostala hemija i vestak ili samo oprema za navodnjavanje
Послато са SM-N9002 уз помоћ Тапатока
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Navodnjavanje ...Da li u taj povracaj od 40% spada i ostala hemija i vestak ili samo oprema za navodnjavanje
Послато са SM-N9002 уз помоћ Тапатока
Icicu ja direkt tamo da probam da kupim.
Pitacu ja sutra u Ns ,pa ti javim,radi Cardak sutra.Tek posle naseg Bozica pocinju da rade zvao juce.
Inace kontaktirao sam i fabriku nemoze se od njih kupiti

[/QUOTE]Makazama specijalnim,ima u poljospotekama bolje opremljenim,makaze za layflat crevo...Kako se na ovo crijevo montira slavina za kap po kap?
![]()
http://thedirtdude.blogspot.com/2009/05/how-to-set-up-irrigation.html
Da li neko moze da da kratko uputstvo o prepravci cetvorotaktnih benzinskih motora (pumpi) jer na ovom linku nema nikakvo uputstvo. Moze i koja slika radi lakseg snalazenja. Unapred hvala!sto se tice prepravke ove pumpe imas ovde u http://poljoinfo.com/ostale-oblasti/majstori-zanimljivo/45/?topicseen gde su nase majstorijepa slobodno nebojsa pitaj sta ti nije jasno
a sto se tice traka tu sustvarno veliki problemi oko gvozdja u kojem mi voda obiluje pa i pored pustanja na svako 2-3 zalivanje azotne kiseline dolazi do zapusavanja traka
Dali mogu na pumpi staviti one navrtke za pozarnikarsko crevo isto i na glavno crevo takve navrtke i na taj nacin spoiti pumpa sa glavno crevo kap po kap? Dali imacu problema tako?
Crevo ili traku kap po kap?Kako da spojim crevo kap po kap sa tomosovom pumpom?
1. Узми траку са капаљкама, стави је у функцију, боцни је најтањом иглом и само ће ти се касти.1.koju cu proizvoljno busiti gde ja hocu i kako ja hocu...
2.Ako je na bank rasirena folija za dvorednu sadnju da li se u tom slucaju KPK traka razvlaci :
-Po sredini
-na levu i desnu stranu(zbog dvoredne sadnje)
3.Da li je obavezno ukopavanje KPK trake ili je dovoljno da bude samo ispod folije?
Koliki je precnik creva nismo dalekovidi toliko da nagadjamo. Ako je unutrasnji precnik 50mm mozes zagrejati crevo i aluminijumsku sklopku nabiti i dobru selnu i stezi. Za druge precnike verovatno redukcija bi se morala raditiCrevo je u pitanju. Crevo za navodnjavanje vocnjaka.
1. Узми траку са капаљкама, стави је у функцију, боцни је најтањом иглом и само ће ти се касти.
2. По средини. Ако имаш пара за пумпу са већим капацитетом и довољно веоде можеш ставити колико хоћеш.
3. Трака се ставља испод фолије али је тренутно кренуо неки тренд укопавања. Управо сам се вратио из воћњака где сам поставио оглед (додуше са паприком) на дубину од око 8 цм. Питао сам произвођаче трака на сајму да ли је проблем до те дубине, одговор је био може (ал' не верујем док не пробам).