MOMOSARIC
Član
Mislim da je kod mene bila traka oko 6l na sat na metar .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
,najvazniji je krajnji rezultat kolko ostane, dzaba sve raditi po nekim naučnim pravilima a ništa ne zaraditi zato najbolje malo nauka malo svoj instikt i toje to
Sve ja to poštujem ,mislim svačiji savet ali ako mi nauka kaze baci tolko vodotopivog dubriva uradi to tako ili ovako dodaj još to zaštiti sa ovim ili onim i na kraju kad ja sve to saberem gdese nalazim ja kao proizvodač u svemu kadsu trenutno cene repromaterijala i svega pratećeg naduvane naspram poljoprivrednih proizvoda..nije problem u nauci al problem je to sve primeniti i biti zadovoljan kao proizvodač,Za tvoju informaciju, poljoprivrednoj nauci i jeste jedini cilj da se smanje troškovi proizvodnje.
Potrebna pomoc. Imam hidropak neki Austriski " novoterm " kazu kopija severa. Karakteristike: Qmax: 4200 l/h , snaga 1,6 kw , P.max 7,2 bara , Hmax 72 m. Pa me zanima dali bi mogao preko njga da postavim sistem kap po kap , duzina jednog reda bila bi oko 60 metra i puta 7 redova? Hvala.
Ma to ti je bar lako, tablica koju imaš na hidropaku je okvirna i zadana za određene uvjete ,nije ista ako ćeš ga koristit za tjerat vodu npr.iz cisterne ,bušenog bunara il običnog bunara ,svaki izvor vode radi drugačiji kapacitet i tlak.Da riješiš tu dilemu spoji hidropak na svoj bunar i testiraj ga ,izmjeri koliko ćeš dobit vode na sat -l/H
Vidi koje ćeš trake kupit ,na njima ti piše potrošnja vode ,npr 3 litre na sat 1 metar na 1,5 bara X 420 metara =1260l/sat ti treba davat hidropak da bi to imalo funkciju .