MOMOSARIC
Član
Mislim da je kod mene bila traka oko 6l na sat na metar .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
,najvazniji je krajnji rezultat kolko ostane, dzaba sve raditi po nekim naučnim pravilima a ništa ne zaraditi zato najbolje malo nauka malo svoj instikt i toje to
Sve ja to poštujemZa tvoju informaciju, poljoprivrednoj nauci i jeste jedini cilj da se smanje troškovi proizvodnje.
Potrebna pomoc. Imam hidropak neki Austriski " novoterm " kazu kopija severa. Karakteristike: Qmax: 4200 l/h , snaga 1,6 kw , P.max 7,2 bara , Hmax 72 m. Pa me zanima dali bi mogao preko njga da postavim sistem kap po kap , duzina jednog reda bila bi oko 60 metra i puta 7 redova? Hvala.
Ma to ti je bar lako, tablica koju imaš na hidropaku je okvirna i zadana za određene uvjete ,nije ista ako ćeš ga koristit za tjerat vodu npr.iz cisterne ,bušenog bunara il običnog bunara ,svaki izvor vode radi drugačiji kapacitet i tlak.Da riješiš tu dilemu spoji hidropak na svoj bunar i testiraj ga ,izmjeri koliko ćeš dobit vode na sat -l/H
Vidi koje ćeš trake kupit ,na njima ti piše potrošnja vode ,npr 3 litre na sat 1 metar na 1,5 bara X 420 metara =1260l/sat ti treba davat hidropak da bi to imalo funkciju .