Rabadzija
Član
Nije bas moderno ali je efikasno i tacno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa to im treba , svake godine oni isposluju ono sto im fali, jedno po jedno , jos se hvale pred malim poljoprivreednicima kako su uspeli da se izbore za navigaciju i telehendere....a ovi gledaju i dive im se , prosto zaneme od njihove pametiNije ni čudo što je u subvencije ubačena i navigacija.Čujem da svi paori sa gruntom 100+ moraju to ove godine da ugrade.Mi sitni više volimo onu crnu jaknu.
Pa to im treba , svake godine oni isposluju ono sto im fali, jedno po jedno , jos se hvale pred malim poljoprivreednicima kako su uspeli da se izbore za navigaciju i telehendere....a ovi gledaju i dive im se , prosto zaneme od njihove pameti
Uz svu tehnologiju i dalje krivudam
Dobro........neću više ništa pisati kad ti kažešKupi i ti navigaciju i ne gunđaj više
Danas sam malo posmatrao u radu takvu navigaciju + dodatak za volan da sam drzi pravaci, milina za posao kako to lako ide i drzi pravac, posle u spartanju isto radi navigacija.I ja sam postao fensi poljoprivrednik, instalacija je samo za probu ali radi: