Navigacija u poljoprivredi

Moje misljenje ako se odlucis za kineske, zbog cene naravno, uglavnom su sve koje su nasem trzistu na isti kalup, copy paste bukvalno, osim mozda Chc, oni su ozbiljnija korporacija od ostalih, gledaj ko ti nudi bolju pokrivenost baznim stanicama. Prijatelj je kupio novog fenda sa fabrickom navigacijom, boga oca novaca, i malo malo stoji na njivi po 30-40 min čeka signal, a drugi sa kineskom navigacijom od 7000e radi bez problema.

Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka

Kod mene u Rumi recimo taj prijatelj radi sa FJdynamics-om, kači se na SLagro bazne stanice, dok recimo su neki iz Vojvodine imali problema sa tim baznim stanicama, kod njih signal nije bas tako dobar, zato ti preporučujem da biraš brend spram toga ko ima bazne bliže tvom mestu. Naravno pod uslovom da si dobar sa 4g signalom u tvom mestu

Takođe čekam konkurs u pokrajini pa da konkurišem, trenutno mi je najpristupacnija fj navigacija, raspitao sam se kod ljudi koji imaju nazalost svi imaju 1, 2 sezone pa nije bas neki reper, ali su zadovoljni sa njom...

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

Fjd, allynav, singular, sunnav, i još par tih kineskih firmi svi istu elektroniku koriste i iste čipove, zato kažem da je sve to slično, čak i cenovno. Onda bolje po meni gledati ko je provajder signala, kakva je pokrivenost i naravno podrška

Da li ograniceno brojem ubaciivanje parcela, ili mozes koliko hoces ?
I kakav je postupak, da li serviseri ubacuju parcele ili to radi geometar

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

Da li koristite hotspot sa telefona ili iamte posebne kartice za navigaciju?
Vip 799din ,20 GB mesečno ugovor 2 g i mts 650 din isto ugovor 2g 10 GB.
Ili uzeti ono dopuna 200 din 10 dana pa nom stop se cimati.

Nazad
Vrh