daner
Član
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mogu da proverim u toku dana...Pitanje, za korisnike Agopena.
Kakvo Vam je iskustvo sa prijamom RTK signala putem mreže rtk2go. Cele jeseni nam je sve bilo Ok, da bi nam ove godine Agopen ostao bez RTK signala.
Internet veza apsolutno prisutna i bez prekida, svi parametri podešavanja kao i jesenas. Na bilo koju stanicu u krugu od 20 km da se zakačimo situacija ista (imamo domet za tri) , nema RTK Fix.
Tamo gde upisuješ naziv rtk baze, port i rtk2go.com, u polje Username upiši važeću mejl adresu.Pitanje, za korisnike Agopena.
Kakvo Vam je iskustvo sa prijamom RTK signala putem mreže rtk2go. Cele jeseni nam je sve bilo Ok, da bi nam ove godine Agopen ostao bez RTK signala.
Internet veza apsolutno prisutna i bez prekida, svi parametri podešavanja kao i jesenas. Na bilo koju stanicu u krugu od 20 km da se zakačimo situacija ista (imamo domet za tri) , nema RTK Fix.
a stanice sa ove mape? Da znam i da ne pokusavam
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Daj ako ti nije problem objasni sta sve treba a sta ne treba i kako to radi, da li isto kao i sa pretplatom ili ne?Može naravno.
Koji navigaciju imaš?Kako da ja proverim da li u mojoj okolini ima ovih bazbih stanica?