Navigacija/autopilot.Opšta tema.

Da li je neko u kontaktu sa kolegama, koji rade navigacije? Pisao sam im poruke, ali izgleda da ne posećuju forum često.
I odmah drugo pitanje, na AliExpressu sam video chcnav za sumnjivu cenu, ali čovek komunicira sasvim normalno.
I just found this on AliExpress:
NX510: https://a.aliexpress.com/_EwApzOS.
Bojim se da bi me ovo jako skupo izašlo. A tu ne mislim na carinu i poštarinu :)

Da li je neko u kontaktu sa kolegama, koji rade navigacije? Pisao sam im poruke, ali izgleda da ne posećuju forum često.
I odmah drugo pitanje, na AliExpressu sam video chcnav za sumnjivu cenu, ali čovek komunicira sasvim normalno.
I just found this on AliExpress:
NX510: https://a.aliexpress.com/_EwApzOS.
Bojim se da bi me ovo jako skupo izašlo. A tu ne mislim na carinu i poštarinu :)
1200E ti je samo upravljac a kompletna navigacija 7935E.

I za kineze prosla baba sa kolacima , nisu tako jeftini pogotovo u EU , Eu udarila carine na male posiljke pala prodaja sa temua i aliexpresa za 50% u EU.

Jel ugradjivao neko navigaciju u kombajn? Jel to nesto mnogo komplikovanije nego na traktor? I jel cena ista? Kontao sam da ugradim neku jeftiniju mozda..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zar ne piše isto na obe varijante? :oops:.
Možda imam neku grešku u aplikaciji
Pise isto ali ocito si slabo kupovao na aliexpresu , imas 2 produkta i 2 cijene , samo moras da odaberes koji produkt hoces , kad udjes ponudi ti ovaj jeftiniji "samo upravljac" , kad pritisnes slicicu drugog produkta dobijes i drugu cijenu i "full" proizvod , a sve ti lepo pise sta dobijas.

Samo je njegova duplo skuplja.
Radi posao, sa hederom je izraženije nego sa adapterom. Cena je ista kao i traktorske kao i ugradnja, osnovno podešavanje je drugacije što vlasnika ne tangira uopšte.

Ja sam ugradio chc. Jedina bitna razlika je to što na kombajn ne ide senzor na točku. Ostalo manje više isto...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Ja imam chc na traktoru isto nema senzor u tocku. A za kombajn sam mislio neku jeftiniju za sl god

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh