Navigacija/autopilot.Opšta tema.

Ako već želite da kupite autopilota pozovite ovaj broj +381 65 2090834 (Pošto mi je taj link jako sumnjiv).

20230525-121932-600x450-1.webp

20230525-121503-600x450-1.webp

Poslednja izmena:
Ova cena koju sam ja nasao je cena da dodje za Nemacku, nesto sam jos nezvanicno saznao da bi za nemacku carina i porez izasli jos oko 150e na ovih 67000 din

Prevara ... Drugar ih ugradjuje, sam motor da dodje u Srbiju izadje 1300-1400eur ... ostalo da ne pricam
To te drugar maže da je ta cena samo za motor. Još u oktobru 2023-će kada sam bio zagrejan da na drugi traktor postavim sve ostalo, a ekran da prebacujem.... Volan sa motorom je bio oko 630e.

Sada komplet navigacije što firme uvoze legalno da mogu naravno da prodaju sa računom dolaze od 1400-2400e u zavisnosti od broja poručenih komada. + Troškovi uvoza... Zatim i sve ostalo. Marža i PDV

Da dodje kod tebe kuci za 630e ? Probaj naruciti pa ces videti .

Ja sam do sad narucio bar 20 motora keya ... izadje to vise al ajd ...

Sent from my DCO-LX9 using Tapatalk

Srdjane posto vidim da se razumes u auto pilote zamolio bih te za pomoc.Pred setvu smo kupili FJ DINAMIK i zapoceli setvu, prvih dana je islo dobro posle smo primetili da se ne krece dobro bezala je u desnu ili levu stranu po 7cm. pa samim tim ni sastavi nisu bili dobri.Dosao je serviseri nestoje stelovao ponovo i probali smo je na njivi i raspon izmedju prohoda je bio 243cm. da bi sutradan u setvina parceli koja je losije pripremljena raspon izmedju prohoda opet sarao i bio250, 2552 itako.Sta joj treba raditi da na svakoj njivi ima isti prohod. U napred zahvalan svima koji znaju da me posavetuju.

Srdjane posto vidim da se razumes u auto pilote zamolio bih te za pomoc.Pred setvu smo kupili FJ DINAMIK i zapoceli setvu, prvih dana je islo dobro posle smo primetili da se ne krece dobro bezala je u desnu ili levu stranu po 7cm. pa samim tim ni sastavi nisu bili dobri.Dosao je serviseri nestoje stelovao ponovo i probali smo je na njivi i raspon izmedju prohoda je bio 243cm. da bi sutradan u setvina parceli koja je losije pripremljena raspon izmedju prohoda opet sarao i bio250, 2552 itako.Sta joj treba raditi da na svakoj njivi ima isti prohod. U napred zahvalan svima koji znaju da me posavetuju.
Tu nesto ne stima sa podesavanjem. Kod mene je chc i prskam psenicu 3x nekad. Nema razloga da i na FJ ne radi. U milimetar gazi po istim tragovima. Strava navigacija.

Све њиве што сам до сад сејао су мање него што би требале да буду. Жито нисам прскао трактором са навигацијом али при повратку са сетве сам свратио до једног свог жита: и ту фали 3 4 метра (њива је кратка али ипак). Друга ствар, претходних година никад нисам могао да посејем одређени број редова на њиви. Увек бар 1 мање. Исплати се свакако.

Već 5 god.koristim i radim sa RTK navigacijom a 3 god.sa autopilotom.Onome ko je izmislio treba dati Noblesovu nagradu. 😂
Bude nekad pi.darija i nervoze ali kada vidiš kako je sve lepo i ravno brzo te prođe.

Stojane, ako je njiva kriva ili neravna pa se traktor ljulja tokom setve onda ne budu isti sastavi jer je antena na krovu.
Čuo sam da je jedan Kikinđanin prebacio antenu na sejalicu zbog toga.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh