Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poreska uprava (Lokalna poreska administracija - LPA) često ne dobija podatak o promeni vlasništva "po službenoj dužnosti" onoliko brzo koliko bismo očekivali.Evo kod mog pokojnika još uvek stiže akontacija za 2026. -tu iako je ostavinska obavljena pre skoro godinu dana i katastar je čist. Stvarno su katastrofa![]()
Poslali mi obrazac za zalbu da popunim. Da li to onda moram za NS nositi kada popunim i podpisem ili ima neka opcija drugacije da im posaljem? Moze li skenirano?Pošaljite pitanje na office@vodevojvodine.rs ili na korisnik@vodevojvodine.rs
Pozovite 021/4881-888 ili 0800 21 21 21
Ako ja uspem nešto da odradim javiću vam, a da me ne čekate odradite kako sam vam rekao.
Isti postupak.Ok, za navodnjavanje verovatno slično mora da se uradi? Oni izgleda nisu povezani ni sa katastrofa ni sa poreskom upravom.
eposta@vodevojvodine.rs (Potrebno je žalbu potpisanu od strane žalioca skeniranu priložiti u navedenom mejlu).Poslali mi obrazac za zalbu da popunim. Da li to onda moram za NS nositi kada popunim i podpisem ili ima neka opcija drugacije da im posaljem? Moze li skenirano?