Naknada za odvodnjavanje.

Свака част Срђане, опет си нам десна рука. Мада смо ми већ пуни свега па мало некад и "пукнемо" али ништа не узимај за зло. Једноставно људи зову кол центар по 30 пута и ништа, тако та се некад чаша жучи и прелије. ::jako_besan::🙏
Sve je to meni jasno da je svima dosta svega (Pogotovo sada sa novim pravilima >Ministarstva poljoprivrede<) ali šta sam ja tu kriv (Ali nema veze :)).

Zvao sam vode Vojvodine ceo dan, uvek zauzet operater, resio da napisem mejl, odgovorili za 10 minuta. Tako da probajte mejlom.

Ne znam što se nudite sami, ako hoće da im platite neka oni jure vas? Za moje gazdinstvo siglo u moje e sanduče. Za majku nema, proveravao sam a sestra zaboravila lozinku pa ne možemo da proverimo. Svaka njiva nam je po trećina u zajedničkom vlasništvu. U rešenju nema ni za koju parcelu je naknada ali je cifra bila mala pa mi bilo lakše da platim i alalim nego da pišem neku žalbu. Šabac, znači srbija vode, namerno malim slovom. I njima sestru lopovsku... majke su im sigurno stare, ne bih.
Možda je prejak izraz lopovski, neka bude neradnički, ipak su i oni donji, pod lopvima i parazitima.

Poslednja izmena:
Ne znam što se nudite sami, ako hoće da im platite neka oni jure vas? Za moje gazdinstvo siglo u moje e sanduče. Za majku nema, proveravao sam a sestra zaboravila lozinku pa ne možemo da proverimo. Svaka njiva nam je po trećina u zajedničkom vlasništvu. U rešenju nema ni za koju parcelu je naknada ali je cifra bila mala pa mi bilo lakše da platim i alalim nego da pišem neku žalbu. Šabac, znači srbija vode, namerno malim slovom. I njima sestru lopovsku... majke su im sigurno stare, ne bih.
Možda je prejak izraz lopovski, neka bude neradnički, ipak su i oni donji, pod lopvima i parazitima.
Ako mislite za eUpravu sestra može da se loguje i preko ConsentID nema veze ako je zaboravila lozinku (Dovoljno je da zna email).

Ja ih konkretno jurim jer imam preplate za narednih 200 godina u odnosu na ovo sitno što me sad zadužuju, pa hoću da tražim povrat. Poslali su mi obrazac da popunim, pa će mi poslati potvrdu o preplati i onda to nosim uz zahtev za povrat u poresku upravu lokalno. Da li brzo vraćaju ako je neko imao sitaciju?

moje iskustvo je da sam zvao par dana VV i niko se nije javio, a onda jednog dana se javi zena iznenada, sva raspolozena i ljubazna. tako da... ne znam :) a da, zvao sam neki obican 021..,broj koji sam negde iskopao, ne ovaj 0800. moj zakljucak je mora se biti uporan jbg

Ja ih konkretno jurim jer imam preplate za narednih 200 godina u odnosu na ovo sitno što me sad zadužuju, pa hoću da tražim povrat. Poslali su mi obrazac da popunim, pa će mi poslati potvrdu o preplati i onda to nosim uz zahtev za povrat u poresku upravu lokalno. Da li brzo vraćaju ako je neko imao sitaciju?
Sestra je imala slicnu situaciju pre 2-3god. Bilo dosta pretplate. Otisla licno kod njih. Objasnilo se sve. Reseno tako sto je dobila nnalog i sa njim otisla u upravu za trezor i dobila pare nazad

Nazad
Vrh