DZUKELA
Član
Ja im necu ni dinara dati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti plati, sad ce od nove godine taksa za rts pa im plati i to
ja sam cuo da beograd nije dobio za gradjevinsko zemljiste ali zato novi sad jeste . licno mislim da placanje vodoprivrede porez na imovinu pio zdravsto mesnoj zajednici i to sve na tert jednog hektara je premnogo. da realno oporezuju hektar zemlje ljudi bi placali ovako ovo je cista otimacina i vode u propast i ovako ojadjenog srpskog seljaka
Samo sto je i Hudini na kraju naebo u sopstvenom bazenu se udavio...U BG se gubi vlast tu moraju pažljivo da zavuku ruku u džep gradjanima da ne primete ko Hudini
Na zenu stiglo da plati za 2014 odvodnjavanje za 20 ha.Niti ima zemlju,niti ima u zakupu...niti je nosioc gazdinstva ...ma veze nema sa nikakvih 20 ha.Ajde sad idi i plati.
E pa da znas!!! To ti namerno rade zato sto joj nisi nista prepisao na njeno ime!
Ali se u tim uredjenijim zemljama i odrzava kanalska mreza. Ovako nekakoJa cu da platim, ovo je moja zemlja, mislite da u drugim uredjenijim zemljama isto ne placaju ? Placaju i to mnogo, mnogo vise.
Bar da ide za to. Vecina tog novca ide u privatne dzepove. Inace bi sve bilo transparentno. To znaci da se JAVNO objavljuje svaki dinar koji udje u budzet i svaki dinar koji izadje, za koga ili za koju firmu i po kojem ugovoru. Zatim da se javno objavi svaki ugovor. E, tako se radi u uredjenim zemljama a ne ovako da mi samo placamo a da ne vidimo kuda ide nas novac.Ja cu da platim, ovo je moja zemlja, mislite da u drugim uredjenijim zemljama isto ne placaju ? Placaju i to mnogo, mnogo vise. Treba dati i za plate svim tim ljudima koji su na budzetu....