Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba naravno da se plati i 4 rata.Da li ima neko informaciju jel usvojila Skupština onaj zakon? Da li trebamo da platimo 4. ratu?
Ozbiljna. Kad uzimaju ide kao po ledu, kad vraćaju sankamo se po prasini.Bože koja budalaština.
Ma to tek treba da počne. E sad, pisao sam im da pitam koji zahtev, da li ovaj za potvrde ili ce biti poseban, da li mora licno ili moze elektronski i tako, zivot je more. Ma neću im ostaviti ni paru, makar isao lično. Potrosicu sve na izlet sa porodicom, ali im necu ostaviti.Matori ima nešto preko 7.000 rsd više uplaćenih sredstava.Podnosio je zahtev za povrat dva puta, oba puta je odbijen bez ikakvih obrazloženja.To je banda kakva ne postoji.
Ne vredi se nervirati, zna se ko radi i zasto radi u vodama vojvodineuf tu bi ja terao do kraja
zasto bi ja kao N.N lice placao kao ludak sve ove godine bez izuzetka
dok neke komsije imaju duga zajedno,pa da ne lazem milione
ja glup,oni pametni
samo da sam vlast,drcali bi mnogi veliki
Pa nece biti naredne godine.Da li to znači da ko ima više uplaćeno, trebalo bi onda manje platiti nza narednu godinu, tako da se to brzo može iskvitati?
Stiglo malo pre. Hoćemo po novom videti koliko su dužni da nam refundiraju?