Naknada za odvodnjavanje.

agrosofronije

Novajlija
Učlanjen(a)
2 Maj 2017
Poruka
13
Lokacija
Sombor
Što se tiče navodnjavanja i odvodnjavanja , pošto je celokupan sistem prešao u javna preduzeća, moje pitanje glasi "Da li svako Javno Preduzeće je u obavezi da izda račun za izvršene usluge prema krajnjim korisnicima konkretno prema nama poljoprivrednicima, ako jeste onda nek nam izdaju taj račun i ja sam spreman da ga platim, u protivnom mislim da nisam u obavezi plaćanja obaveza pošto svako Javno Preduzeće ispostavlja račun (JKP za vodu, smeće i ostalo) " O ovom treba da se diskutuje sa ljudima koji pobliže poznaju Zakone i propise.
 

ACA RAIC

Član
Učlanjen(a)
19 Maj 2015
Poruka
2.875
Lokacija
NOCAJ
Željno sam čekao ovogodišnje rešenje za porez na imovinu i za odvodnjavanje i želja mi se ovih dana ispunila. Sad sam srećan čovek.Vidim da me država nije zaboravila kao neki.
 

agrosofronije

Novajlija
Učlanjen(a)
2 Maj 2017
Poruka
13
Lokacija
Sombor
Odbio sam da primim pošiljku od Vojvodina vode , pošto mi nisu ispostavili račun za izvršene usluge, kad mi ispostave račun u skladu sa Zakonom o izdavanju računa, platiću, stim da decidno navedu šta su i na koji način izvršili usluge.
 

DusanA

Član
Učlanjen(a)
13 Okt 2009
Poruka
3.376
Lokacija
Crepaja - Banat
Stigla neki dan resenja, platio danas prva tri kvartala.:svinja:. Srecom legao je i povrat pdv, pa sam samo ispeglao...
 

vujke89

Član
Učlanjen(a)
14 Maj 2011
Poruka
645
Lokacija
krupanj
Pozdrav svima i srećan Božić.
Danas sredjujem neke papire i nadjem rešenje od Srbija vode neka naknada za odvodnjavanje za poljoprivredno i šumsko zemljište za period 2017-2018 godinu sa rokom placanja do 30.9 2019.
Pojma nemam kad je to stiglo, mora da je matori sa penzijom primio.
E sad nesto mi to ne štima, kako mogu oni meni da pošalju to rešenje kad ja živim u brdskoplaninskom predelu? Kanala nema ni na slici a kamoli u prirodi. Niti je kad bilo kakvih aktivnosti oko odvodnjavanja i sl.
Ili ovo se odnosi samo na zemljište nebitno gde se nalazi samo se cena razlikuje....
 

SaleCar

Član
Učlanjen(a)
23 Jan 2011
Poruka
958
Lokacija
Novi Sad
Pa nisam baš siguran da šalju za sve. Imam primer u više parcela se vodi jedan deo kao njiva 3klase a ostatak je 2 klasa trstik i močvara. Uvek odbiju trstik i močvaru od odvodnjavanje. Zemlja ekstra kvaliteta, ali je niska i zato se tako vodi. Pa nekada kada je jako kišovito hoće da pliva. Od kada je počelo odvodnjavanje nikada nisu naplaćivati na taj deo gde je trstik i močvara. Uvek umanje za tu površinu odvodnjavanje.
 

G79

Član
Učlanjen(a)
23 Jul 2014
Poruka
46
Lokacija
Maradik
Stiglo rešenje... Oko 8.800 dinara, taman da legne 100 evrića od države.
 

ACA RAIC

Član
Učlanjen(a)
19 Maj 2015
Poruka
2.875
Lokacija
NOCAJ
Stiglo i meni, kažu da nemam duga iz prethodnih godina. Nikom ništa ne dugujem, samo dušu Bogu.
 
Vrh