Gost 16052020
Član
Ja znam da je bila priča da ćemo biti oslobođeni poreza ali da je ipak trebalo da se plati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahahahhahahhahahhahahahhahah, ali ipak je ovo za plakanje:
"Međutim, JVP “Vode Vojvodine” ne poseduje evidenciju o uplatama za period u kome je Poreska uprava vršila obračun naknade za odvodnjavanje, pa obveznici zahtev za usaglašavanje stanja i osporavanje duga koji je naveden u obaveštenju mogu podneti samo ukoliko imaju uplatnice iz tog perioda."
Pa jel naša poreska uprava u Zanzibaru pa se ne može proveriti uplata?
Pa jebeni telefon u VIP-u ne možeš uzeti ako imaš neki dug u kreditmom birou, odmah provere sve.
Klasičan lov u mutnom, pa ko se upeca.
Ali ovo naravno poseduju
"Prilikom primopredaja predmeta između Poreske uprave i JVP “Vode Vojvodine”, preneto je ukupno stanje duga, pretplata i obračunate kamate zaključno sa 31. decembrom 2016. godine."
Majke im ga n.....,danas mi stigao harac,da padnem u nesvest.
Jel istina da se odvodnjavanje placa samo u Vojvodini?
Ocekivao sam da se javi neko juznije iz centralne Srbije a ne ti iz komsiluka.Nije istina, plaća se i za stambene zgrade u Beogradu.
Kod vas niko ne placa jer nece ili ne dobijate racune??Kod nas niko neplaća odvodnjavanje