zupa100
Član
Tomix, a Petlovac? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nenad88, mozes li sad da napises kako su se pokazali kalemovi koje si uzimao iz ovog rasadnika?Ja sam jesenas pazario 2000 kalemova kod ovog kalemara:
http://www.grozd.co.rs/ (Ako je ovo reklama molim admina da skloni).
Jos uvek ne znam rezultate sadnje, cekamo prolece. Ono sto mogu da primetim da su kalemo vi bili izuzetno zdravi i kvalitetni.
Ma to sve zavisi kad i gde sadis...Godina 2016 sa tako velikom kolicinom padavina nije ni malo bila dobra za sadnju hidroburom!
Tamjaniku (pravu) proslog proleca sam odneo svoju kalem granku i tada je cena kalema bila 40rsd. Nagradno pitanje kako sve ovo sto si naveo utice na poskupljenje kalema kada je sve to odradjeno proslog proleca kada su cene bile normalne?Цене калемова су као и све друго отишле на горе.
Поскупела је подлога, поскупели су калемари,поскупео је парафин...
Сортимент који садиш?
Tamjaniku (pravu) proslog proleca sam odneo svoju kalem granku i tada je cena kalema bila 40rsd. Nagradno pitanje kako sve ovo sto si naveo utice na poskupljenje kalema kada je sve to odradjeno proslog proleca kada su cene bile normalne?