Po kojim cenama će vam računati na jesen.ja sam uzeo nesto vestaka urea kutina 1000kg i seme kukuruza cetiri vrece na odlozeno,do jeseni...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po kojim cenama će vam računati na jesen.ja sam uzeo nesto vestaka urea kutina 1000kg i seme kukuruza cetiri vrece na odlozeno,do jeseni...
Jedni traze zirante jedni su me odbili a komercijalna banka mi je odobrila jutros,na 8 meseci kamata je 4% a na 12 meseci je 5 %.Sad moram ici da trazim repromaterijal ova mi je bolja varijanta a dosta njih nekruni kukuruze i neprodaju soju i psenicu ko je lagerovao jer cekaju neku bolju cenu.zasto ti nedaju sta traze od uslova ,koja banka ?
Kakva je kamata jel dinarski i kako jel profaktura ili kes?
Ja sam uzeo dinarski od OTP banke. Dobio sam 1.127.500, a vracam ukupno 1.200.000 dinara. Nemam nikakve ostale troskove. Dodje 6% godisnje kamata.
Sta ti sad napisa 6% mesecno na 1000000 je 60000,a ne 6000.Dobro je covek napisao.6% godisnjeTo je kamata od 6% na mesečnom nivou ,koliko je period otplate? izvinjavam se za
6% sve sa obradom kredita koji obicno ide 2 % ? Ja zvao i kazu da je 8 %Ja sam uzeo dinarski od OTP banke. Dobio sam 1.127.500, a vracam ukupno 1.200.000 dinara. Nemam nikakve ostale troskove. Dodje 6% godisnje kamata.
6% sve sa obradom kredita koji obicno ide 2 % ? Ja zvao i kazu da je 8 %
Takodje uvek za kes,radim manje i nikom nisam duzan.
Gospoda iz fotelja je to i htela,ukinu subvencije,cene robe dole i narod mora da se zaduzuje.
Dok se moze na takav nacin dobro je za nas. Imas pravo i isto takvo je i moje razmisljane. Za sad hvala Bogu ide nekako! Ali na zalost bice sve teze!Uzeo sam za keš ali ne od kredita i sličnih stvari.