Naša telad

Ratko staje bilo sa proslogodisnjim ispustom kad si sad opet pravio nov, uselile se masine?

Zensko tele od HUPSOLA , majcin otac HOLEZER ....
393125_621171884577128_6126232_n.jpg

Ova za telad je samo desetak santimetara u zemlji da se drzi dok sastavis okolo,nemogu telad da je pomere i ako stoji skroz na zemlji ali je teze za sastavljanje.........

ima li neko telad dobijenih od bika rase belgijsko plavo govece?a jos bolje ako ima mozda neko i sliku,??
inace sva telad su vam lepa,a posebne cestitke RatkoPa skidam kapu

sta mislite o ovom teletu.kupio sam da veceras staro je 12 dana,a cenu ne smem da kazem sta mislite vi?inace umaticeno je,ustvari nije ono nego njegova majka.

- - - - - - - - - -

inace zensko je zaboravih da kazem

Cini mi se da je starije od 12 dana. Lepo je gradjeno sto kazu formasto je i za dalje obecava. Mozda jednooo 240e.

Na pogled ovako preko slike lepo telence,ali nista dok se ne oceni uzivo,,,kod mene u kraju za umaticnjeno traze i po 350-400e ali to je previse,mada kako su ukinuli ove subvencije za poljooprivredu nema veze jel uknjizeno ili ne....
ja tipujem na 280e

Na pogled ovako preko slike lepo telence,ali nista dok se ne oceni uzivo,,,kod mene u kraju za umaticnjeno traze i po 350-400e ali to je previse,mada kako su ukinuli ove subvencije za poljooprivredu nema veze jel uknjizeno ili ne....
ja tipujem na 280e
Kako to mislis da su ukinuli subvencije?

platio sam 150 eur.covek nije neki sto laze i maze znamo se onako solidno.ozenjeni smo iz istog kraja a prosle godine sam mu prodao jednu kravu sa kojom je izuzetno zadovoljan pa smo poceli od tada da se povremeno vidjamo onako porodicno.u svakom slucaju za 2-3 dana kada ga obelezi idem po njega da ga doteram pa da polako predjem sa mleka koje sada pije na SANO!pa cemo videti kako ce biti.otac mu je planin bik pocinje na slovo E zaboravio sam puno ime.a ako neko zna neka me kaze ime bika pa cu se setiti

Nazad
Vrh