Muzika u traktoru

Evo neke slike...imt 539...

Ovako je bilo pre:

2mrdvle.jpg

2iuf3g7.jpg


A ovako je sad:

km4xu.jpg

b87pqs.jpg


- - - - - - - - - -

Inace sad sam sredio ove zice lepo da se nevide ovo je bilo tek kad sm ugradio radio...pozdrav
 
Dok sam imao stari traktor imao sam zelju da cim kupim nov traktor ubacim u njega muziku,i posle kupovine novog traktora to se nije desilo iz prostog razloga sto nebi nista znao sta se desava u traktoru i oko njega,al plan je bio staviti radio sa slusalicama,bez zvucnika,mislim da je tako bolje.
 
img3410.jpg
img3413.jpg
Ovako sam ja napravio u Imt 560. Nije neka sprava,nemoze se slusati u radu, to sam napravio da se razbije dosada dok se ceka na uvratinama kad se kosi il na silosu dok se ceka u redu.
 
Ja sad stavljam u kombajn naj vise kad se pravi pauza,moze da se slusa do njive ili kad se ceka neka musterija koja jako kasni a ja sizim!!! Nije mi cilj da slusam dok vrsim ali videcu mozda je i to moguce... A za to kako si ukopio u 560 svaka cast...:bravo:
 
Claas mercator imam,ma nije mi cilj da ga slusam dok vrsim jer vise volim da slusam rad kombajna da bi primetio na vreme ako nesto pocne da lupa ili nesto druga,ali putem ce da se cuje siguran sam,jer bez kabine kad je bio bio je dosta tih,sa kabinom bice jos bolje.. A nekad za dan predjem i po 20 kilometara seleci se na razne parcele..::lose::
 
Kupio sam radio u rusa i imam struju i masu i jedan dobar zvucnik. Na radiju imam crvenu (struju) crnu (masu) i Zutu (za sta je ta zica) ali kad tu zutu nespojim na struju radio nece da radi. E sad Na rdiju ima mesto za CD i kad ubacim CD on ga ocita i tamo na ekranu vidim da odbrojava sekunde, ali nista necujem? Sta tu moze biti? Sta da radim? Ako neko zna neka pomaze raspametio sam se.. :sta:
 
Obično na prijemniku postoje 4 izlaza za 4 zvučnika.Poželjno je imati makar 2 zvučnika da bi se prijemnik mogao naštelovati.U meniju za podešavanje postoji opcija Fader.Preko nje se šteluje odnos prednjih i zadnjih zvučnika po potrebi da li je potrebno da jačina zadnjih bude slabija/jača ili jačina prednjih a mogu i sva 4 zvučnika da rade istim tempom bez utišavanja preko Fader-a.Proveriti tu opciju kao i opciju Balance jer je jedna od njih dve u pitanju.Mada sve ovo piše i u uputstvu koje se dobija uz radio.
 
Sad sam isao tamo u traktor, i na svaku onu zicu iz radija za zvucnike sam probao na onaj moj jedan zvucnik i opet se nista necuje. Radio stanice normalno hvata i cuje se lepo i jasno a CD kad ubacim nista se necuje a ocitava pesme i sekunde odbrojava.? Ima tamo na radiju neko slovo A i to kad kliknem ima neke opcije nzm tacno koje ali ima nesto da se upali i ugasi i ima dve opcije da se pojaca zvucnik, to sam sve pojacao na maksimum, i bila je jos jedna opcija gde kad povecavam pise F1, F2, F3 i tako do F15? Sta mu to znaci?
 
Čitač CD-a je blokiran.U uputstvu piše kako da se on odblokira.Obično je to jedan mali šraf koji treba da se izvije i to je to.
 
danas sam kupio sal radio sa usb a cita i sd kartice,sad mi trebaju neki zvucnici u svojim,fabrickim kutijama,zna neko neki sajt gde bih mogao naci nesto?
 
Nazad
Vrh