mucobieno

to je 5-ak, 87 ks lepo sluzi... sem lezajeva, sve sljaka... :D ima secku, i hektarmetar... pa mislim da mu je ucinak oko 10 ha zita, ali nigde nismo na jednom mestu radili toliko, pa se stalno seli... imamo u selu 15 kombajna, pa nikako da se dogovore ko ce na koju stranu, pa vozanje je obavezno...
zaboravio sam dodati da imam 3 metra heder, i to je to, kukuruz neradi... samo zito i soju....

doslo je malo i prinove :)

MTZ 820 '02

Hteo sam te pitati jel prodajes rasipac ili da li znas jel neko prodaje takav, treba mi kilaza do 1200 kg noseni, unapred zahvalan
::svaka cast::

moj nije na prodaju, do sad je nosen ursusom, pa nisam ga punio punog, ali od sad ce rus 820 da ga nosi, pa cu mu i nastavke praviti jedno 20 cm u visinu, pa ce moci nositi jedno 1500 kg, inace konstrukcija je jaka...

ovaj je kupljen u Klenku kod ace, on uvozi mehanizaciju, ako vec nisi cuo za njega, imam br pa zovi, ako hoces, ali bio sam pre 5 dana kod njega, i nisam visdeo ni jedan rasipac... :cao:

evo posle duze vremena da malo prosirim ovu temu, da dodam sta je kupljeno od mehanizacije. i da obrisem sta je prodano.da nebude ova tema zaboravu.

mehanizacija:
belarus 1025 '06
belarus 820 '02
belarus 820 '05 kupljen ove godine
ursus 355 '77
vogel&noot ls950 3x12"
vogel&noot ls950 3x12" kupljen jesenas
olt alkar 1
olt alkar 2
mala tanjuraca 24 diska
hudjik kultivator 6 redova za repu i soju
rau kultivator za repu i soju
teza drljaca 4,6 metara s dva reda valjaka
setvospremac Lemken 3,60
drljaca 4 m
3 x zmaj 485 remontovane...
deutz-fahr 1080 3 m heder+ sečka... '87
GUARESI dt400 '91 dvoredna vadilica za repu.
prikolica kikinda 3t.
pneumatska sejačica AGRIA 6 redova 2005(nodetova licenca)
pneumatska sejačica AGRIA 6 redova 2012 s depozitorima za pesticide
prskalica RAU 440 lit
prskalica lesko 1000 lit
prskalica lesko 1000 lit 2010
rasipac 400 kg neznam ciji je...
rasipac 800 kg RAUCH
cambridge valjak 3m

kacio sam slika u raznim temama, a dodacu jedan dan i ovde malo.

Puno je tu truda ulozeno u te masine. neke se jos odplacuju. al eto bitno da ima posla za njih.

N.A. koja to? e da hvala sto si bio kod mene. Ubicu te ko zeca :D Lazes na kvadrat. Aja i pivu stavio da se ladi, kulen naseko pod 45,sve u full-u i ti nista... skroz si zatajio...

Jedna masina koju sam video ispred City kafica oko pola 3 kad sam se vracao kuci,vidis koliko sam bio umoran da sam otisao kuci pre fajronta,video si i moje ruke nisu nista lepse od tvojih ovog proleca posla ko nikad .... sto se mene tice samo voda i to ne glazirana,eventualno neki sokic i meni dosta. :cool:

Inace ta masina je u bratovim rukama :D jer ja sam ozenjen, pa me pripada auto za njive :haha:

A bilo je i toga, na kulen se nezalis? njega jos jedes? :ppozdrav:

Post'o sam nesto skroan po pitanju jela slabo jedem zato me i pustaju da idem kuci svaki vikend,malo jedem a puno radim. :haha:
Hteo sam juce doci popodne do tebe i tamo da sacekam bus za NS,kad ocin namestao izbijace na sejacicu skont'o da sam zajeb' stvar i onda cisti,odvrci,namestaj da popizd**...

Nazad
Vrh