Zanima me kako radi ona ruckica ispod sedista i onaj tockic za hidrauliku?sta se regulise tim spravicama,kod mene je tockic odvrnut do kraja a ruckica je na gore,i cini mi se da malo sporije dize traktor inace ima 4 meseca,820.2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na njihovom sajtu čitam da su im motori potpuno isti.Ako ce koristiti utovarivac obavezno ravan most a ja msm da 952 ima turbo al nisam siguran opet pitaj iskusnije!!
952 imas kod slobe cirinog u kuli , a 892 imas kod malise u kobilje . 952 je nekad bio skuplji od 892 jer ima sinhra menjac , a sad su cene iste isto zbog togaDobro vece svima,
vidim da ovde ima puno dobrih poznavaoca ovih traktora pa sam hteo da upitam za savet.
Nameravam da kupim traktor snage oko 90 KS
Vodeo sam da postoje modeli 952 i 892 sa istom konjazom i oba modela sa ravnim mostom i b ez njega.
Konkretno pitanje koja je razlika izmedju ova dva modela i sta znaci taj ravni most?
Traktor bi trebao da radi sa rolpresom i da manipulise balama prednjim utovarivacem
Unapred se zahvaljujem
I cena je veca za ravno 10000 eura u odnosu na 1221.3 sa klimom, a ne dobija se apsolutno nista sem jos vise plastike. A motor je bez interkulera, kao na 1221.2 sa 133ks.
Prvo, ta kabina uopste nije udobnija od ruske, preglednost je losija (pogledajte polozaj sedista), raspored komandi je sulud, sediste dal je udobnije to je vec diskutabilno posto je neko poljsko, jedino polozaj i zapremina rezervoara mu je plus. Inace, paradoks je da taj traktor bude skuplji od originalnog Belarusa, jer je u Poljskoj obrnut slucaj.