phoenixfendt je napisao(la):mora da ima posto je na prvoj slici imao uske tockove a na ovoj siroke...ma dobri su to rusi svi kazu kako su izdrzljivi i jaki i ima ga jedan moj komso i ore sa njim trobrazdni leopard i vuce ga ali dimi i radi sve poslove na njemu i odlican je mada ga je kupio iz zadruge i dosta je pocepan i hrdjav ali ide ko lud...![]()
Lepo su te ljudi savetovali da kupiš novog Rusa umesto Kejsa.

...case je zakom 

kad satlate pa to je malo glupo da ti rusi naprave tako jak a jeftin traktor da to vise nije ni za qurac i nekada su rusi bili stvarno kvalitetni a sada vise nisu kao pre i cesto se kvare curi ulje na spojevima menjac krci imaju isti dizajn kao pre 30 godina a ni kabina im nije izmenjena da bude neka evropska sa velikim staklenim povrsinama i klima uredjajom i boljim komandama u kabini ali jbg to je rus oni izgleda nece nista da menjaju svoje traktore oni samo teraju svoje dok drugi proizvodjaci uvek nesto novo smisle da bi povecali snagu ustedili gorivo povecali produktivnost masine i drugo dok to rus nema on je za mene dosta stari traktor sto se tice tehnologije i dizajana i zato mi se nesvidja i kolko god vi meni pricate kako su rusi dobri to drzite za sebe ja ga necu kupiti ja cu radije nekog kejsa ili NH i sto su skuplji od rusa i laksi al nema veze bar se nekvare tako i delovi su skuplji ali daleko kvalitetniji od ruskih delova koji se brzo trose pa su i jeftini tako da moj izbor nikako nebi bio rus nego neki bolji kvalitetniji evropski traktor