MTZ Belarus

Jednom prilikom smo ubacili hilznu pa tek onda primetili da je niža od bloka. Šešir joj je bio tanji 2mm. Posle toga smo uvek merili...

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Jesenas u oranju, pocne na mazalicu da mi curka ulje iz jednog klipa pomocne hidraulike, zamazao fino i traktor i plug, dosao kuci, promenio mazalicu, nadrukao fino masti i parkirao. Ujutru da izadjem iz dvorista podignem plug da zakljucam klip puce fino ode nosac tog klipa....nista, ovde se posavetujem sa vama kako da promenim, malo muke sam ali navbavim nosac promenim, zakcim masinu....kad vidim nije jednak korak klipova, uvek je jedan vise ili manje otvoren....podignem tu dva tri put da skapiram da l dobro vidim, puc, ponovo puce nosac kao nozem presecn.....naravno doslo mi da pokidam sve to.....e sada, pitanje moje, da l problem bio taj korak da sam morao da merim koliko je jedan klip otvoren/zatvoren pa tako da montiram i ovaj drugi? Samo ne znam kako bih to uspeo posto sam ga iovako jedva nekako spojio sam, dok guram klip unutra da dodje na rupu ili je problem neki u klipu pa ne radi kako treba i sta moze da bude da li neko zna? mada kad razmislim nisam ni mogao drugacije da montiram taj klip nego da bude isto otvoren kao ovaj drugi.....jedino da sam klip zeza i ne radi kako treba, samo ne znam sta tu moze da ne radi?

Nazad
Vrh