MTZ Belarus

Po meni su promasaj ti .3...kupis 3 turbine obicne za cenu jedne za taj "ojacani".snage imaju vise malo od klasicnog,to ne sporim-ali gde 110 vuce,vucice i 105.

Odnos cene, snage i godišta je na strani Rusa. Da imam više zemlje uzeo bih 1221 bez razmišljanja ovako ostaje izbor na 1021 i 1025 modelima.

Nemoj da bacas pare,sto urade ta dva gore navedena uradice i tvoj traktor za nijansu sporije.
Ako hoćeš da menjaš tj pojacas onda samo 1221.3,znam znam,finansije,bolje se strpi pa kupi nesto sto ce stvarno praviti razliku ovako nećeš nista mnogo dobiti a nisu male pare.

• Like
Reagovanja: obi
Taj traktor traži i veće priključke i naravno više zemlje koje će raditi da bi opravdao isplativost. Ako ništa dodatni tegovi na 820, pojčana hidraulika i udobnije sedište i gas.

Izgubiš sat vremena da poredjas srafove .
Onda lepo oštetis lezaj pri montaži a nemas rezernu garnituru aj što izbijes pare sebi iz džepa nego što moraš za NS po drugi.
Jedan od onih dana kad ne treba ustajati iz kreveta .
7003e661effa426cac5a18d46d97557e.jpg
90ccd5e2717061226063a420b42cb3aa.jpg

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Jel imaš nekakav iznos koliko će biti dijelovi za generalku i šta je sve mjenjano? Mjenjač nije rađen?
Tesko da za bilo koji motor moze da se kaže unapred krajnja cifra.
Da probam da pojasnim,ni na jednom bukvalno motoru se ne radi sve isto,razlike znaju da budu drastične.
Na primer nije isto dal se na glavi radi sve (vodjice,ventili,gumice,hidro test i ravnanje) ili recimo smo ravnanje,nije isto dal blok mora da ide na sređivanje ili ne mora,nije isto dal je pvp ispravan i zahteva samo stelovanje od 50,60e ili se raspala pa ce odneti 600,700e.
Znaci dok se ne raskupusa i ne utvrdi tacno stanje stvari nema šanse pogoditi cifru.
I da kvalitet delova igra ogromnu ulogu tj razliku u ceni.

Jel to stvarno ljudi imaju problema sa blokadom da bi se morala prepravljati,kod mene je traktor 18ta godina i promjenit je samo jedan o ring kad su rađene kočnice i ništa drugo a radi odlično.

Ja sam tu blokadu koristio samo u jednom oranju, i to svega par krugova. Izuzetno je neudobno držati stisnutu onu malu papučicu vrhom stopala, a treba i priličan pritisak da bi se držala stisnutom. Batalio sam i blokadu i oranje dok se nisu stekli uslovi da blokada nije potrebna.

Nazad
Vrh