Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
malo sale
,al nije to strasno koliko izgleda,sam ga raskupuso za 5 sati,imam ja dva rusa al na ovom mi orkazao kardan jos 2007 u branju kukuruza,samo stao,2008 nisam stigao da vidim sta je pa reku ajd sad malo da zavirim,tamo vamo iskljucio se dole na 540/1000 obrt.kardana al nece da se ukljuci,ja skino dole dekli gde je viljuska za ukljucenje kad ono.............iz lezaja od zec kornjaca se raspo venac i upao pod viljusku i nije se mogao uzubiti od tih komadica ni 540 ni 1000,i ajmo rastavljaj sad se ima vremena,a da bude vece zlo pre 5 dana sam ga vec cepao da promenim lamelu a sad opet,nema veze neplacam majstora,a kabina je u dubrava prikolici spustena posto mi je trebao flasencug da dignem hidraulik

,i onda radis kako hoces,sve pri ruci,to samo zvuci tesko uhhhhhh skinuti kabinu,posle zakacio hidraulik na lanac kao sto se vidi na slici i milina,i jos sam skidao gornji dekli da pogledam viljuske i menjac unutra,pa usput zategao lezaj od zupcanika sto pogoni reduktor prednje vuce a to se radi kljucem 36 odgore tako da jer bolje casom skinuti kabinu ili se patit sa kojekavim klocnama podmetacima i jos posle nesto da ti rokne za vrat eeeeeeeeeee skupli je moj zivot nego 15min.vise sarafanja 
Tu se potpuno slazem sa tobom!danger je napisao(la):i jos posle nesto da ti rokne za vrat eeeeeeeeeee skupli je moj zivot nego 15min.vise sarafanja![]()