R
rad78
Guest
Izvadiš jedan umetak pa probaš kako ide ili možeš ih i sve povaditi pa na kratko terati odmah ćeš znati ima li to neke veze ili je opet nešto drugo u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako neko ore u kombinaciji rus 82.1 i IMT 757 plug dve brazde bez pretplužnjaka, u kojoj brzini ore?
Ja sam danas probao petom zec (10 km/h) i traktor malo dimi, kad se krene iz mesta ne dostigne maksimalni broj obrtaja brzo već treba ipak 20tak+ metara da navuče maksimalni broj obrtaja (doduše tad plug još nije bio uštelovan dobro i išao je malo dublje, oko 30tak cm), kazaljka za temperaturu je još uvek bila u žutom (ispod 80, mada sumnjam da taj sat i nije baš precizan jer mi je prošle godine jednom upalio lampicu od temp. a kazaljka je tek ušla u zeleno polje). To se meni nije svidelo pa sam orao četvrtom zec 8.6 km/h (u kornjačama je malo bučniji menjač pa njih izbegavam zbog mog problema sa sluhom). A svi me ubeđuju da rus mora da vuče dvobrazdni plug u petoj zec, pa mi sad pade na pamet da li bi možda problem mogao biti zato što u vazdušnom filteru imam 4 ona umetka umesto 3, tj. da li je moguće da zbog toga traktor ima manje vazduha pa da se zato malo davi u većem opterećenju?
A Banat kod nas 820 sa 2x35 kad moze 4 sporohodna je povoljno za oranje...
Slika je od prosle godine. Pise i datum kada mu je spalo crevo sa hladnjaka ulja i ulje se prosulo po traktoru.Što je tako crno od antifriza?