Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A jel uzbrdica na asfaltnom putu ili na zemljanom? Jer kamionka se na asfaltu lakše vuče od 2 zmajevke! A na mojoj kamionki su kočnice bolje nego što sam ikad video na zmajevki!Rale 83 je napisao(la):Kupiobih kamionsku prikolicu al neznam dal moze 82 da je izvuce na uzbrdici od 10% uzbrdica je dugacka jedno 200m , imam 240kg tegova napred. Prikolica bi tezila oko 5t + tovar 15t nek bude
ukupno 20t, mislim da 2 zmajevke 2x2.5=5t + 2x8t=16=21t trebobi da izvuce, Kakva su vasa iskustva
Post je spojen: [time]1264118945[/time]_________________________________________________
Kupiobih kamionsku prikolicu al neznam dal moze 82 da je izvuce na uzbrdici od 10% uzbrdica je dugacka jedno 200m , imam 240kg tegova napred. Prikolica bi tezila oko 5t + tovar 15t nek bude
ukupno 20t, mislim da 2 zmajevke 2x2.5=5t + 2x8t=16=21t trebobi da izvuce, Kakva su vasa iskustva
mityoo je napisao(la):A na mojoj kamionki su kočnice bolje nego što sam ikad video na zmajevki!!
Taj JD nije nista napredniji od MTZ-a.(Ako mislis na seriju 57xx).bewisa je napisao(la):Sad sam procitao prepucavanja o potrosnji Belarusa i JD-a.Kolege koje su imale oba traktora kazu
da Belarus manje trosi od JD-a.Ne znam zasto je to nekom tako tesko da prihvati kao cinjenicu.
Ni ja nisam neki ljubitelj MTZ-a,ali ako traktor koji zadovoljava moje potrebe(do 80 ks) ima cenu nov
15500 ewri(MTZ 82.1),a sledeci po ceni IMT 577 18500ewri priblizno istog kvaliteta ekonomska
logika je na strani MTZ-a.Naravno moze i protiv logike pa da kupim JD za 32000-34000ewra,al tata
mi ne radi u Svajcarskoj?Nema razloga da ne verujem vecini da je MTZ manji potrosac od JD-a
a isto tako da je JD kvalitetniji, napredniji itd.